пичове кажете от каде да я дръпна таз игрица.. ама да не е от дата-та... щото ADSL sucks
пичове кажете от каде да я дръпна таз игрица.. ама да не е от дата-та... щото ADSL sucks
имям я на диска ако искаш дай някое фтп ако имаш да ти я уплоадна там
To за имането и аз я имам и то няколко копия (ЦД-та). Проблема е че не успях да я подкарам под XP SP2. Ти под каква ОС я играеш?Първоначално публикувано от glarus
под абсолютно същата тръгва си без никакви грижи, даже сега като се замисля се учудвам как не ми прави никакви проблеми.Първоначално публикувано от Pat
ще видя къде мога да я уплоадна в краен случай торент
Koя версия имаш, тази на "Deviant" - за "крачето" става въпрос?
Иначе като я "хвърлиш" някъде - свиркай, че дъщерята откога ми мрънка за тая игра.
Изтегли я оттук- http://rack6.free.evro.net/EvroTeam/...om%20Hell%202/
Pat, ако я пускаш под Windows XP SP2, ще трябва да си изтеглиш от сайта на играта един patch, за да тръгне. Другият вариант е ръчно да си създадеш една папка и файла с конфигурацията в My Documents: след инсталацията файловете gameoptions.xml и userdata.ngh се копират в папката My Documents\JoWooD\NFH2_UK (ако няма такава папка, първо се създава). От тук можеш да свалиш въпросните файлове.
Благодаря @panevdd
Проблема отдавна е решен. Преди няколко месеца излезе релийз който работи безпроблемно под XP SP2 - и съдържа двете части на играта.