здравеите, играта ми работи само 4е графиката е ужасна и не се виждат менюто , само някакви бели или 4ерни квадрати , а ина4е колите , пистите са о.к. Може ли да ми е от картата - VIA/S3G UniChrome 64 MB
здравеите, играта ми работи само 4е графиката е ужасна и не се виждат менюто , само някакви бели или 4ерни квадрати , а ина4е колите , пистите са о.к. Може ли да ми е от картата - VIA/S3G UniChrome 64 MB
Tи да не играеш на лаптоп ?!?!?!
С тази видео карта, посмъртно не можеш да подкараш играта. Просто нямаш хардуерна подръжка на DX
ами не е laptop.Тогава би ли ме посъветвал каква да си сложа.
В смисъл - как така какво да си сложиш ??Първоначално публикувано от iliyaelena
Като друга игра ли имаш предвид или като друг хардуер?
За да мога да ти дам съвет, първо дай пълно инфо за компютъра: Какъв процесор, дъно, памет, операционна система.
Иначе гадаем на сляпо!
извиняваи трябваше да съм по то4на: имах предвид каква видео карта да си купя
АMD Athlon( tm) XP 3200 +; 2 200 GHz
DDR 512 MB
160 GB : 7200 RPM Ultra DMA hard drive
WINDOWS XP HOME EDITION
Това някаква шега ли е или да. По-скоро мисля да е шега. Такъв компютър с такава видеокарта .
Сложи си една GF 440 и джиткай на воля. Мисля , че са по около 30- 35 $.
абе 4овек каква шега , така си ги продават в US. Благодаря за съвета щте си взема още днес.
С GF MX440 може и да тръгне ама не мисля че ще има разлика в графиката! Пускал съм я на GF FX 5700 и пак трябваше да се урежат малко от ефектите за да тръгне прилично на 1024х768...
стига сте се подигравали с човека!
mx440... с тази морално остаряла карта няма да изкара и 1 седмица
iliyaelena, нито една карта, по-евтина от $100 няма да ти пусне свястна игра с прилично качество и скорост
вземи си 6600 или 6600gt, за да не мислиш за upgrade поне известно време, а не да спуваш защо си се набутал...
Човека е - дама - не говори в мъжки род бе еййй :knuppel2:Първоначално публикувано от FearMe
Та iliyaelena - 6600 наистина е най-добрия вариант. Също така може и някой радеон 9550 приемрно. Ще се бръкнеш стотина долара ама поне ще можеш да си играеш каквото си пожелаеш достатъчно дълго време
Поздрави на USA
ами мом4ета благодаря за съветите , ве4е си купих GF 5500 128 MB , оба4е 4естно казано играта не ми харесва особено предишната беше по увлекателна ( или аз несъм играла достатъ4но).
Добро решение си взелаПървоначално публикувано от iliyaelena