Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."
Цитат:
Първоначално публикувано от XaMaB
За старфорса предполагам че просто искат да му тестват до колко успешно са го интегрирали в играта.
След 4-5 часа игра мисля да изчакам някаква по-финална версия за разцъкване. просто на всеки 2 клика да чакам по 2 мин ми идва малко много
Ако не сте разбрали още има мод който циркулира в интернет който позволява single player, hot seat, LAN на бетата на homm5. Аз го разтзъквам така щото тоя лаг е ужасен пък и на сингле можеш на спокойствие да разгледаш всичко. И чесно казано до сега не видях да се бъгне нещо сичко си работи без проблеми.
Цитат:
Първоначално публикувано от asanebebanitza
Ако не сте разбрали още има мод който циркулира в интернет който позволява single player, hot seat, LAN на бетата на homm5.
И да беше дал линк ли... ?
:offtopic: Егати nickname-то имаш...* :shocked:
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
И да беше дал линк ли... ?
:offtopic: Егати nickname-то имаш...* :shocked:
Виж последния пост на Крис там има линк
Добре де, в такъв случай не разбрах какво ново казваш с мнението си... ама няма лошо, добре дошъл във форума* :Drinks: (ако ще ми отговаряш - моля, на РМ)
http://www.saveheroes.org/petition/ Ако искате отидете и разгледайте... И ако желаете нещо добро все пак подпишете...
BETA-та пак е затворена. Някакъв шанс за споделяне на сериен номер с моя милост? :033:
LUDIA в неделя ми каза че не може да се активира - тои си има ключ и с моя пробва (1ключ -3 акт.) но не успя
ако не го е използвал ще ти го пратя ..
И аз от вчера сутринта само им рефрешвам сайта да не би да дадат някое ключе :huh:
Не и не. Не дават. :2guns:
И аз се боря от 2 дена. :angry:
През файлпланет можеше да се генерират по няколко ключа - просто се триеха кукитата и атака отново - дори не ти трябваше реален e-mail за потвърждение...
Като гледам колко емоции Ви осигуряват UBI, се сещам за една песен на KISS:
:rockon:
...
The world without "Heroes"*
Is no place to be
The world without "Heroes"
Is no place for me
...
:rockon:
Сещам се '96 ('97?), когато инсталирах Heroes I, направо не повярвах на очите си, още тогава идеята и графиката бяха изпреварили времето си. Как е сега Бета-та? :detective:
-------------------------------------------------------------------------------------------
*Кавичките и главната буква на думичката heroes са моя редакция
Човече, ти вероятно говориш за Heroes III през 1996 - 1997. Наистина според мен това е най-доброто от поредицата. Ако ще сравняваме, "двойката", която играех през 1994 - 95 си струваше повече от Heroes IV (лично мнение)... от "единицата" нямам никакви впечатления, а V я опитах в една ранна бета-фаза, но не можах да й се насладя изобщо (слаба видеокарта).
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Човече, ти вероятно говориш за Heroes III през 1996 - 1997. Наистина според мен това е най-доброто от поредицата. Ако ще сравняваме, "двойката", която играех през 1994 - 95 си струваше повече от Heroes IV (лично мнение)... от "единицата" нямам никакви впечатления, а V я опитах в една ранна бета-фаза, но не можах да й се насладя изобщо (слаба видеокарта).
Защо ли при ме се случи всичко това по същия начин... :Drinks:
:) защото при всички се случи така с 3йка :)
тя не попита, а просто ни завладя :033:
Цитат:
Първоначално публикувано от WilliamDark
LUDIA в неделя ми каза че не може да се активира - тои си има ключ и с моя пробва (1ключ -3 акт.) но не успя
ако не го е използвал ще ти го пратя ..
Хиляди благодарности! И да няма ключ не е болка за умиране, стига официалната версия да не е оср.на играта.