Кво щте кажете за новото NFS-CARBON-чух 4е ималко слонски изисквания
Кво щте кажете за новото NFS-CARBON-чух 4е ималко слонски изисквания
Ето трейлъра - http://files.ea.com/downloads/eagame...ser2_click.mov
Повече ме учудва набора от платформи, за които ще излезе играта:
... какво ли е това "mobile" в края?
Добавено - системните изисквания:
Мале, мале, пак видеокартата ми е в дъното на таблицатаКод:Need For Speed Carbon TM Minimum System Requirements: Windows XP, Windows XP 64-bit 1024MB System RAM 3.0 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor 256MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.3 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Recommended System Requirements: Windows XP, Windows XP 64-bit 2048MB System RAM 3.6 Ghz Intel Xeon or equivalent processor 512MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.6 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Supported Video Card Chipsets: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI X850 series NVIDIA GeForce 7950 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series
ско, това ще е версията за телефони с 3.5GHz CPU/2GB RAM/7900GT video card
буахахахаха!!!
А възможно ли е да е за преносимите компове?Първоначално публикувано от FearMe
не, това ще е за телефони версията (сериозен съм вече)Първоначално публикувано от MoPcKu
Е, там се губи удоволствието всяка игра
не си ли е да се размажеш и да се накефиш
на саунда и разхвърчаните железарии...
Е тия вече се насраха... След още 2 месеца сигурно ше пуснат някоя игра за Core2 Duo 2,96GHz minimum...Първоначално публикувано от Ско
axxaaxxa
видяло се е, че тая игрица няма да я цъкам браво на ЕА, сега ще имам повече време за биропиене
Спокойно, не се впрягайте, със сигурност играта ще се играе и на по-слаби карти и компютри. Всеки път, за всяка игра пишат такива ненормални изисквания и после, след като излезе играта се оказва, че не е така.
обикновено ненормалните изисквания са за препорачителната конфигурация, а минимума е нещо, което да накара всеки да си купи играта, да открие, че има стара щайга и да си купи новите процесори, карти и т.н.
ей тез системни изисквания съм ги пропуснал да ги видя като гледах трейлъра от официалния сайт.
Върл фен съм на need for speed серията, даже за most wanted си купих волан и прекарах десетки часове с пълно удоволствие от шофирането... играех я на 1024x768 с почети всички детайли на макс и 2x antialiasing. Просто без antialising се губи част от удоволствието... особенно когато застигнеш някой и му видиш ръбатата задница на колата... докато с включен си е друго...
С много голямо разочарование не намирам моята видео карта в списъка на съпортед... айди процесора и паметта как да е, вписвам се... мислех чак следващата година да правя ъпгрейд...
Прясно откраднати от сайта на EA Games. Enjoy
http://store3.data.bg/assssssssss/NFS%20Carbon/
А един мой приятел играе на: AMD Athlon 1800+ 64bit, ATI 9600(400/400(effective)), 512MB RAM и играта му върви плавно на максимум всичко.
Да бе Върви И на мене Дуум ми върви на максимум всичко, ама като смених видекартите и се оказа, че 75% от нещата изобщо не са тръгвали, да не говорим пък за максимум ...Първоначално публикувано от MAD