Снощи най-накрая я инсталирах и си тръгна. При няколко стартирания директно си излизах в уин без да тръгне играта. Но тръгва някъде 4 от 5 пъти. ДемонТуулс 4.03 + аср 1.2 + CloneCD версията.
Снощи най-накрая я инсталирах и си тръгна. При няколко стартирания директно си излизах в уин без да тръгне играта. Но тръгва някъде 4 от 5 пъти. ДемонТуулс 4.03 + аср 1.2 + CloneCD версията.
Ам изчакайте да излезе няква нормална версия на Reloaded деЗа мен по-добре е да се изчака десетина дни, от колкото да си късаш нервите с нещо дето я тръгва, я не тръгва и като тръгне, да те изрита след половин час игра, без да си сейфал
![]()
ако и тя е толкова зарибяваща като 3-ката едвам чакам да излезне нормалната версия, че сега като гледам какви проблеми създава по-добре да не пробвам въобще ами да си остана с големите очаквания![]()
Нещо не ме накефи така както тройката. Иначе освен проблема с "не тръгването от първия път" после никакви проблеми не ми е правила. Но за момента се прехвърлих на darkstar one
Дааа, сега се тегли. Казват момчетата че няма проблеми за момента, така че теглете и вие![]()
бе само при мен ли ме изхвърля и при старата версия и при новата като вляза в Trade менюто ?
при мен пък не иска да тръгне въобще. Дава ми че Directx-а не бил какъвто трябва да е а пък му дадох да си го инсталира от играта.
Накой да има идея от какво може да е това ??![]()
Igrata e drapnah bez problem,no ne moga da ia instaliram.Kogato pro4etesh licenza triabva da svetne butona za saglasie ,a tova ne stava i ne moga da prodalja instalaciata.Niakoi moje li da mi pomogne? Blagodaria predvaritelno.![]()
![]()
просто прочети докрай правилата и това е![]()
а ако те мързи да четеш просто дръпни до долу документа и готово![]()
Изглежда играта не е толкова зарибяваща колкото тройката или на Вас не Ви остава време да я играете ???
Аз така и не успях да подкарам играта![]()
При мен тръгна
ама на друг комп
явно нещо е омазан при мен уиндоуса или не иска с тези видео драйвери