Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 16

DARKSTAR ONE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    168
    #1

    DARKSTAR ONE

    Странно защо не намирам нищо в този форум за играта? Искам малко инфо за артефактите. Аз съм новобранец още. Не мога да разбера как да ги откривам. Още съм в началото и имам само 1 такъв. Обиколих всички астероиди (а те не са много в началото) и нищо не намирам. А левъла с артефакти ли се вдига?

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    123
    #2

    Re: DARKSTAR ONE

    1. На картата на вселената (натискайни клавиша N) артефактите са означени с зелен ромб залепен до системата. (Информация за системите в някой клъстер получаваш като навлезнеш в него - т.е. като кацнеш на станция в система в него за първи път.)
    2. Като влезнеш в системата ти изписва на екрана с голям шрифт, в центъра, горната една трета - "ARTEFACT IN TARGET LIST" или нещо подобно.
    3. Като извикаш списъка за обектите в системата (целите) с клавиша T, артефактите са изписани в дясната колона с бял цвят.
    4. (Почти) Винаги са разположени в артероиди. Но не във всеки астероид има артефакт. Даже не във всяка система има артефакт.
    5. Ако системата е окупирана от пирати получаваш артефакта след като ги убиеш - не се налага да ходиш до астероид. В някои случаи получаваш два артефакта - един след разчистването на пиратите и един си взимаш от астероид в същата система (не знам дали е бъг или така си трябва).

    P.S. DarkStar One се ъпгрейдва чрез артефакти. В началото ти иска по 3 за ниво. После играта става алчна . Разгледай внимателно системата за ъпгрейд на кораба и помисли внималтелно, за да не съжаляваш в бъдеще.

    Ако имаш още въпроси - питай.

  4. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    168
    #3

    Re: DARKSTAR ONE

    Мерси за изчерпателния отговор. Явно е трябвало да направя ъпгрейд на кораба и да отида в друг сектор за да ми покаже артефактите. Вече ми е ясно как става. А по принцип кои ъпгрейди на кораба са по важни? Нали има 3 вида ъпгрейд. Аз не търгувам, а съм се заел с избиване на разни там пирати и всекви други такива мисии които дават пари.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #4

    Re: DARKSTAR ONE

    GENERALAT, ти и да искаш в тая игра търговията е за парлама. От нея не се печели!!! И трите категории са ти важни. Корпуса е да е здрав и да носи кулите, крилете- маневреност и оръжията да носи и двигателите - ускорението на кораба, колко по-бъро се зареждат генераторите. И трите след 4 ниво почват да дават бонуси върху кораба. Освен това си ЪПГРЕЙДВАЙ и PLASMA щита, защото без него си за никъде в по-лютите битки с крузърите и с по 10-15 противника. Вземи си Ракетна УСТАНОВКА, след 3 ниво ъпгрейд, дотогава не ти трябва. От Plasma canon наблегни на Засилване на оръжията, после на щита и накрая на плазменият щит който е най последен. EMP не върши много добра работа, така и не пробвах забавянето на време. Във всвки нов cluster освен артефактите има и Пирати. Без тях си загубен. Влизаш в някоя Trade station, ориваш там където си взимаш работа. Там има 3 прозореца в най-десният има разни новини, четеш внимателно кой банди в кой сектор се намират, отиваш там избиваш ги и взимаш 2 големи бонуса - ново оръжие от класа в който си, но на секретните слъжбни, т.е. е много по ефективно от другите и дават големи бонуси от пари. Играта почти без търговия я завърших на 9 милиона и отгоре(като под търговия разбирам да събирам из полетата при битка разните скали дето съм ги "ископал"). Винаги взимай SIDE MISSION, понеже ти отваря по една затворена система в която почти винаги има артефакт. Купи си разпределите на енергията и то основно от оръжията към щита ТОВА Е ЖИВОТО СПАСЯВАЩО много пъти. С пълно засилване на оръжията, генератора ти работи 30 секунди без да намалее, но щита ти пада много лесно, затова със стрелката за надясно запълваш щита от енергията на оръжията, която пък при пуснато запълване се пълни много-бързо ;-).
    [img=http://thumb1.webshots.net/t/59/59/1/77/66/2177177660088398121rRpHhS_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.net/t/59/759/6/42/33/2664642330088398121OwPYBB_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.net/t/59/459/7/43/83/2365743830088398121CBmpTZ_th.jpg]
    [img=http://thumb1.webshots.net/t/18/18/1/70/25/2567170250088398121lWYook_th.jpg]

  6. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    168
    #5

    Re: DARKSTAR ONE

    АХАМ! Ще имам впредвид помощта ти. Сега мисля да пробвам тези трикове. Доскоро любимият ми симулатор бе FREELANCER. Но там някак си беше по лесно и интерфейса на играта ми допадна повече.

  7. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    168
    #6

    Re: DARKSTAR ONE

    Нещо не ми стана ясно кое е "secondary weapon" което се пуска с 3-я клавиш на мишката и как се избира? Най доло по средата на екрана има 4 иконки. Да не би да е от тях?

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #7

    Re: DARKSTAR ONE

    Значи, с десният бутон пускаш Плазменото оръдие. А избираш коя от опциите му да ползваш, точно един от бутоните долу, т.е. натискаш SPACE и с мишока натискаш иконата, появявасе падащо меню, правиш избора си, и си готов за битка. За ракетоте имаш 3 вида, за тях са предвидени освен трудният начин и бързи бутони. 1, 2 и 3 са както следва: 1-SWARM, 2-Hellfire и 3-BigBang.

  10. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    168
    #8

    Re: DARKSTAR ONE

    А някой стигнал ли е до некаква пирамида, което е кораб-майка? Нещо се изгубих като го обикалям и не мога да намеря изхода към мисията.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #9

    Re: DARKSTAR ONE

    Ами това ти е предпоследната мисия. Последната е да отидеш АКО искаш де в АСКАРАН системата ;-) . Инак В пирамидата си увеличи радиуса на радара и там където има червени точки натам летиш. Малко е объркано, но трябва да взривиш един генератор за да се получи верижна реакция и да се взриви корабът майка(STAR WARS: The Return of the Jedi anyone ;-) ). Гледай си обджектива с бутона "L".

  12. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    168
    #10

    Re: DARKSTAR ONE

    Благодаря, но след мисията играта нещо се скапа. Корабът ми не иска да лети (освен като натисна W но докато свърши енергията) и да прави хипер скокове. Обикалям си в системата , а там няма нищо.

  13. Novice
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    1
    #11

    Re: DARKSTAR ONE

    Здравейте Darkstar One фенове !!! Имам един-два въпроса към малко по-напредналите в играта . Стигнал съм до ъпгрейт на кораба - ниво 6 и ми предстои 7 . Не знам дали е бъг или аз не се справям нещо с играта , но не мога да активирам оръдието, което съм си закупил , а то е още от клас 3 и би трябвало да функционира.
    Другият проблем са ракетите. Взимам си ракети от всички видове , но мога да изстрелвам само най-слабите . Когато превключа на Big-Bang например , не изстрелва нищо . Все едно нямам такива ракети.
    Но по-големият проблем е оръдието . Мачкам ги само с лазерите до сега и не мога да се накефя на по-добра стрелба . Upgrate-вал съм всички части на кораба равномерно и не виждам да нямам достатъчно ъпгрейт за използването на оръдие .

    И един въпрос персонално към LUDIA.
    Виждам , че си правил скрииншотс на играта. Търсих такава опция , но уви.......
    На теб се надявам братле да support-неш нещата ...
    Благодаря предварително . И умната с безсънните нощи Freelancer-и )))

  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #12

    Re: DARKSTAR ONE

    GENERALAT, с колето на мошока ускоряваш и намляш скороста на кораба.
    darksite, хмм това с оръдието ти е странно, не ми се е случвало. Относно ракетите, е много ясно че ще можеш само SWARM да истрелваш. Другите два вида HELLFIRE и BIG BANG искат 3-4 секунди стабилно държане на мушката целта и почват да ти светват едни 4 правоъгълничета точно над прицела. Като се запълнят и 4-е тогава получаваш звуков сигнал че целта е захваната и можеш да пусне ракетата. Те това е няма философия.
    Относно правенето на screen shot си ползвам програмката FRAPS, тя е да ти два във всеки един момент кадрите, но и позволямва да правиш видео клип и снимки на играта.

  16. Novice
    Тук е от
    Oct 2006
    Мнения
    2
    #13

    Re: DARKSTAR ONE

    Стигнал съм до една система и сайд мишъна е да сканирам някакви 3 контейнера и и и НЕЗНАМ как.С контейнер сканер ли ???
    или как ??? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

  17. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    349
    #14

    Re: DARKSTAR ONE

    Мисля, че се казваше Cargo scanner. Активира се, като задържиш Space клавиша и избереш с мишката най в ляво (прозорчето, което показва текущия обект. Прилича на стрелка(сива) към ъгъла на екрана. Трябва да си го купиш, ако го нямаш) и се показва един лъч към това, което сканираш(трябва да си го избрал като обект). Зависи от обхвата, но ако си на 1-2 единици разстояние, трябва да може да се ползва. Ако имаш по-голям левел на cargo скенера, ще можеш да сканираш от по-голямо разстояние. После като избереш отново сивата стрелка в ляво се връща предишното състояние.

  18. Novice
    Тук е от
    Oct 2006
    Мнения
    2
    #15

    Re: DARKSTAR ONE

    Отново имам нужда от помощ.Бродя из едни коридори и стрелям по генератори-червен зелен и.т.н.НО не мога да премина нивото.ПОМОГНЕТЕ Кажете как?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе