-
HellGate London
Някой играе ли я тази игра ?
Ако да да се обажда да си споделяме тука малките радости :))
Аз си купих нов комп и съм много щастлив като малко дете, та почнах да търся игри...неизживяно детство нещо.
От 3 дена я играя по малко, че все пак трябва и да се работи. Много ми харесва, въпреки еднообразието на нивата, които предлага.
Точно както я бяха описали : " За хардкор Диабло фенове". Има много взаимствани неща от Диабло 2., което я прави малко или повече приятна (за мен) за играене.
Лесна е, поне досега само в библиотеката едни там демони малко ме сгърчиха, ама се оправих.
Има няколко класа, но засега играя с Марксман (с женски персонаж), стигнах до 3-тата гара. Намерих си вече електо пушка и дадох сума ти пари за ъпграде, ама съм доволен.
а снайпера е много добре направен...тази сутрин към 1:00 си намерих един и го ъпгрейднах, много масивно си стреля..
Е, ако има някой друг полудял по тази игра да се обажда.
-
Re: HellGate London
Може да я тествам тия дни, само да ми стане и на мен ъпгрейдчето :)
-
като ултра-хардкор фен на Д2 съм си я заплюл за разцъкване скоро (макар че тя вече остаря :)) ). просто така се стичат нещата, че все не остава време за такива големи гейм-проекти, ама сега като съм заключен пред компа съм й хвърлил един подглед под мустак ;)
-
На много места я плюят, е има си и недостатъците.
Няма ги вече наистина оригиналните идеи от преди, но спрямо сушата и Диабло-ориентираността много ми допадна. Засега съм само 10 левел, ама довечера пак сядам да видя с новата пушка как ще мрат гадините :-)
Само не мога да разбера точния dmg, който правят оръжията, по някакви странни формули се определят и има някакъв рейтинг на оръжията. Иначе си има и степенуване във всички предмети и оръжия : normal, enchanted, rare, legendary..може би и unique. Абе има свежи идеи.
П.С. ако слагате играта..Сваляте си image файла, daemon, install, задължително патч - 1.06 или .06 както го водят + лекарство от gamecopyworld...
-
Вече съм си 11 левел, бавничко играя, ама обичам да обикалям доста.
ето и един скриин с текущата пушка с 5-6 ъпгрейда.
http://img174.imageshack.us/img174/8...0241mv7.th.jpg
-
ам и аз я разцъквам играта в момента се ровя по форумите да намеря фаилове за да пусна сървър :) в най скоро време да се надяваме ще го пусна :)
-
иииха, тема на 11 месеца :))