Знае ли някой колко струва DVD+R9 8.4GB и от къде мога да си ги купя?
Искам да попитам и коя марка са хубави,искам да записвам игри за Х-бокс 360
Благодаря Ви...
Знае ли някой колко струва DVD+R9 8.4GB и от къде мога да си ги купя?
Искам да попитам и коя марка са хубави,искам да записвам игри за Х-бокс 360
Благодаря Ви...
Има ли значение да ли да са плюсови или минусови?Първоначално публикувано от FearMe
Няма значение дали си плюс или минус. Виж дали записвачката може да записва и двата формата. Ако си от София на Раковска в отсечката между Хан Аспарух и Графа има едно малко приземно магазинче на Multielectronics където продават Maxell DL за 1.7лв броя имат и от друга фирма още по евтино
Почти съм сигурен, че трябва да е DVD+R! Аз само такива взимам и нямам проблеми.
Цена - 20лв/10броя "нонейм" , 2.8/брой HP, около 3лева Maxel ... абе около 3 лева на брой са нормалните Ако ги търсиш като Dual Layer DVD по-лесно ще ги намериш И не забравяй да прочетеш как точно да записваш, че аз така да се правя на разбираш 3-4 диска затрих в началото. В ArenaBG форумите има отлични tutorials, с които и маймуна ще се научи.
Успех и приятна игра!
1. в НИКАКЪВ случай немаркови (освен ако диска не ти трябва максимум за година
2. crossblade, мой човек, кое пък те е спънало в записа на DL диск!? не знам коя програма за запис ползваш, но нито в nero, нито в предпочитаното от мен ashampoo има нещо по-различно от записа на обикновен диск
Еми имам 2 програми DVD Decrypter и ImgBurn ама незная как се записва игра с тях.Има ли значение да ли е + или + дискаПървоначално публикувано от FearMe
@ FearMe
Мен ме спъна Nero-то.
Специално заради запис на DL си купих си купих и NEC (вече Optiarc) писачка - записите гърмяха и на него!
Oткакто започнах за използвам ImgBurn, нямам никакви проблеми - и на NEC-a, и на другата ми писачка - LG.
Oт какво зависи от дисковете,програмата която ги пише или от записвачката?