Aide ako ia ima niakoi s muzikata i filmite na 3te diska da mi ia dade.... shte platia ili shte dam niakoia nova i hubava,,, Syberia.. Mafia... Battlefield1942.... ili filmi.... 10X
Aide ako ia ima niakoi s muzikata i filmite na 3te diska da mi ia dade.... shte platia ili shte dam niakoia nova i hubava,,, Syberia.. Mafia... Battlefield1942.... ili filmi.... 10X
Abe priatel pogledni v www.data.bg!!!Kusmet
da ama tam ia ima ORIAZAN VERSIA bez govora bez fimlite.. cialat krasota na gamkata izchezva..
Abe na Mafia mnogo iaka igra(nali ot teb sme ia vzeli)kak se minava t'va deto triaa da ubie6 Morello????
we i as tarsix 3te cdta na sanatoriuma ama nikade gi nema.
igrata e prekaleno stara i da ti kaza 4esno se samnqvam da nameris palnata versia
Az gi imam moje da izmislim trampata. Samo da proverq vecherta v nas dali ne sum gi dal na nqkoi.
MANIAK DANO ... a inache az imam niakoi novi gamki.. ili ako tursish neshto shte ti nameria.... a za morelo .. ne si spomniam ne sum igral ot moje bo mesec.. PAVKATA mi zadigna diskovete i nikakuv go niama...
Не са в нас но съм си записал на кои съм я дал. Ще ти пиша веднага като го намеря. Днес или утре.
Mersi Maniak ) shte chakam che gajeto me poburka za taia gamka a i men mnogo me kefeshe edno vreme kato ia jitkah prekarah okolo mesec i neshto do posred noshtite dokuti ia prevurtiah
V men sa diskovete. Pusnal sum ti mess na icq.