http://free.techno-link.com/freeteam...20Pursuit%202/
Преглед за печат
tova nali ne e nqkoia beta?
Neka njakoj kojto ja iztegli da kaje kakvo e ....
Tova kato kryvna obida go priemam !!! [:(] kato kazvam che e tova znachi e tova !!!
AAAAmaha
Hora, igrata e super qka, ama super, ne sam ia igral mnogo shtoto niamah vreme, ama ia pusnah za malko i mnoo me nakefi! Ako niakoi ia iska, az ia imam veche, na 1CD e, shte vi ia dam, ot sofia sam obache
ауууу, аз си мислех, че тоя път ще е поне на 2 CD :((( нещастие, ама в петък вечер е при мене :)) Ако някой от Варна иска, да се обади.
P.S. FearMe да не се обажда, след урока по tweakване, ще я получи без пари :)
Ima q i na http://free.techno-link.com/lists ot dva dni po4ti sam q izdarpal.Na edin klub q ima golqma maniq e !!!
Niakoi znae li na kakav computer shte dviji normalno taia igra?
Eto kvo pishe v Readme-to na igrata:
MINIMUM:
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 450Mhz or higher
16MB DirectX 8.1 compatible video card using a supported chipset (see below)
128MB of RAM
RECOMENDED:
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 800 MHz or higher
32 MB DirectX 8.1 compatible video card using a supported chipset (see below)
128 MB RAM or Higher
Tva e:)
На Intel Celeron на 1000 Мhz,
GeForce 256 - 32 MB
256 SDRAM
върви ама на 800х600 на средни детайли, така че мисли му ;)
I az ia jugam veche![:p]
Stashna mania e!Veche napravih noshnata na NFS-a at home :)[:D]
Tova prosto e igra unikat :-]
Az ia igraia na:
Celeron na 500Mhz
256MB SDRAM
GeForce 2 MX400 64MB /Siluro T400/
i mi varvi idealno na 800x600,medium details!!!
Dovolno![^][^][^]
Otivam da pala gumite na M5-cata!!![8D]
ima obche mnogo nedostatuci
1.nyama kamera otvutre na kolite
2.nyama den/nosht
3.nyama meteorologichni uslovia
4.replay-a e bezpolezen - nyama kontrol na kamerata
5.pistite sa realno 4, s razni tam zavoicheta i gluposti...
6.grafikata na pistite ne e na nivo 2002 godina. osobeno pistata v alpite.
7.ne mojesh da si pishesh imeto varhu registracionnia nomer :-)
kato gameplay i grafika na kolite e mnooooooooooooogo yaka obache. ako ne byaha premahnali gorespomenatite neshta, shteshe da e nai yakata igra ot seriata nfs!
Igrata si q biva, samo se 4udq nama li nqkakav na4in da se instalira zqlata i bez cd da se igrae shoto realno v na4aloto instalira samo 50MB, a i nikade ne te pita iskash li razli4na instalazioq ot taziq koqto to si znae...
"FIFA", nash kvo napravih az, copy-rah vsichki failove ot diska na harda v edna papka i polse ot gore si instalirah igrata (50-to MB) i pak mi chete ot diska, ama savsem po malko, mai samo proveriava dali e tam:))) A predi mi cheteshe vsichko ot cd-to i beshe mnogo bavno i gadno:((
Ооооо, този път хората от ЕА надминаха себе си - гледам че са хванали някой да им напише свестна музика и са зарязали тъпото и елементарно техно от предишните версии. btw при мене върви на 1024х768 с 2х antialiasing на medium детайли на Duron750, 128RAM и GF4 MX440 - изискванията й не са изобщо така умопомрачителни като на другите съвременни игри [:)]