Здравейте, вече от няколко дена има релийс /US/ на така дългоочакваната игра в един от нашите любими тракери - ********************/details.php?id=20...19902b74f3ddc]
За съжаление момчетата от градушка ентъртеймънт са си свършили добре работата и за сега единственото нещо което може да се направи е гледане на риплей. Което искам да ви кажа че за нетърпеливите фенове като мене е доста на този етап.
Как точно да стане гледането на риплейте - http://inquistor.info/darkblizz/wiki...p?id=tutorials този сайт ще ви помогне.
How to Access the Full Game Menu, Where to put replay files и Importing SC2 Cache Files са трите стъпки които трябва да изпълните за да гледате риплей. Аз лично го направих вчера и работи. Сайта се обновява всеки ден до колкото виждам защото първата стъпка - How to Access the Full Game Menu вчера беше по-малко по-различен начин. Както и да е сега ще изпробвам и този начин но мисля че няма да има проблеми.
Това е за сега очакванията са скоро да може да се играе и с/у някакъв AI противник но за сега това са само пожелания тъй че стискайте палци и следете какво излиза в нета.
P.S. - И да си ъпдейтнете антивирусната като търсите кракове за сц2
P.S. 2 - В youtube имаше едно клипче на кето беше показано как да гледаме риплеите един вид пояснение и в коментарите под него освен хвалебствия имаше и коментари от сорта "ааа ще те издадем" "ще те намерят" и тем подобни 3ти клас...
Иначе първи вчепетления:
Преди се чудех как близард ще направят нещо по-добро от това което беше sc: bw. Вече не се чудя. А решението е толкова просто че е направо гениално просто! А именно - ми играта е същата хуу де има по 7-8 нови юнита на раса 2-3 нови сгради пак на раса, ааа да и бараката има приставка / тва наистина ме изкефи !/ има новости но към 60-70% е това което ние знаеме от първата част. Обръща ми вимание че дори някои цени /минерали; гас/ на единици и ъпгрейди са същите. А относно ресурсите забелязвам че вече трябват по-малко работници за минерали за сметка на газа. Но пък на всяко находище както виждам стандартно вече има 2 гейзера. Но пък те имат само по 2500 май стандартно.
Кък да е. До колко нещата ще останат така не знам... от метеорологичния център за забавление ще решат. Но като цяло това е напудрен екпенжън и мисля че са уцелили баланса м/у ново и старо. Накратко мисля че са си свършили работата пак отлично има трески ама това е бета ще я изшлайфат след 20тина пача... след като я пуснат всепак Blizzard Entertainment. Въздържам се от по-нататъшни коментари защото не ми се пълни темата с обяснения как ми текат лигите по монитора и как нямам търпение да разбия клавиатурата от правене на SCV-та... За това просто хвърлете по един поглед на повторенията ще добиете много добра представа какво ще бъде Starcraft 2™
А като се тръгнали да гледате риплеите вижте и как ви върви.Поиграйте си с опциите аз тука съм с Opteron144@1800 /1g@400 / 8600GT и е тегаво не не low ама сме далече от най-доброто. Нещото което ме учудва е че мисля че ако си взема още 1г рам нещата доста ще се орпавят че инак дере много по тоя хард. Не знам ще видим в понеделник щот в неделя няя кой да ми продаде рам