The SIMS - името на диска какво е?
Някой може ли да ми каже какво ее името на диска на оригиналния SIMS, което се вижда в Explorer. Или поне някой да ми даде идея как да си инсталирам The SIMS Unleashed? В началото на инсталацията иска да копира някви файлове от диска на The SIMS, аз му посочвам къде, ама казва, че това не е диска.
Моля помощ! [:-banghead]
pi4 moga da ti helpna ama parvo iskam v zamqna da mi kazesh kak sloji taja diskata da se razhojda
Хахаха, стига бе [:D][:D][:D]
Ти направо ме разби [xx(]
Доста ще ми е неудобно да ти обясня с постове - пък и чесно да си призная, не съм я правил сам!
Кажи ми каво по-точно те интересува, за да мога и аз да ти помогна. С думи прости няма как да ти обясня. Но общо взето са навързани няколко .gif файла.
black_hacker, анимирането ли те интересува, или слагането на avatar? за анимирането - това е 3d model (примерно 3d max), който не е save-нат не в .avi, а в .gif не за друго, ами защото ie го пуска. иначе анимиран .gif може да се направи в animation shop на jask от произволни картинки. а за да го вижда всеки тук - просто го upload-ваш на място, което постоянно е online (може дори и твоя комп), пишеш link-a в съответното място в профила си и си готов.
Unleashed се инсталира върху предишна версия на The Sims. Ако имаш инсталирана Living Large ще се надкачи на нея и ще ти иска диска на Living Large ако имаш първия The Sims ще ти иска неговия диск. Точното му име е The_sims
[:-jump] Unleashed не се инсталира на пиратски сборки от дискове с 5-6 игри на тях [:-skull]
MasterCop - благодаря за инфото. Ще пробвам да го инсталирам с това име на диска, пък ако не стане лошо [V]
Иначе The SIMS ми е целия, не е орязан, само дето ми го дадоха архивиран (special thanks to FearMe), свален директно от CDто и ме интересуваше, сега дали ако го запиша с оригиналното му име, ше тръгне. [:-banghead]
FearMe - и на тебе ти благодаря, че си направи труда да му обясниш на човека, щото на мене ми се стори някак много сложно да напиша с думи прости ! [:D]
Абе не ще и не ще !!! Ако някой има идея как мога да подкарам тия експанжъни, без да си купувам оригинални дискове, да каже моля !
Той и моя не е много оригинален - има си папка Crack ама нямам проблеми като надкачвах. Иначе първия симс върви ли ти нормално?
Да бе всичко си върви от CDто при това :(((
Сега търся варианти да го подкарам, пък да видим !