abe tia skokove sa elementarni we!!!Muhaha
V teb mi e nadejdata CTPAX pomagai! zna4i dano da si gledal demotata koito Lord of evil ti e pratil.kaji mi nqkoq adekvatna taktika za nivata koito se igraqt t4,dm6,t2,ztn.Prosto imam 4uvstvoto 4e hodq kato myha bez glava i sam nqkakyv nevrotik koito ne znae de se namira..Prosto ne moga da igraq spokoino i otpusnato a natova otgore ne moga da 4akalq.Mnogo agresivno navlizam v boi dori i da ne sam napasan.Smqta6 li 4e e gre6ka kogato znam 4e sam napravil to4no popadenie v protivnika no i toi me e ozelil da bqgam da pasa i posle da go trepq???
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by HITMAN 47
abe tia skokove sa elementarni we!!!Muhaha
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
da ve - dobre 4e ima koi da ti kazva
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by HITMAN 47
V teb mi e nadejdata CTPAX pomagai! zna4i dano da si gledal demotata koito Lord of evil ti e pratil.kaji mi nqkoq adekvatna taktika za nivata koito se igraqt t4,dm6,t2,ztn.Prosto imam 4uvstvoto 4e hodq kato myha bez glava i sam nqkakyv nevrotik koito ne znae de se namira..Prosto ne moga da igraq spokoino i otpusnato a natova otgore ne moga da 4akalq.Mnogo agresivno navlizam v boi dori i da ne sam napasan.Smqta6 li 4e e gre6ka kogato znam 4e sam napravil to4no popadenie v protivnika no i toi me e ozelil da bqgam da pasa i posle da go trepq???
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Не съм гледал демотата, които той много искаше да ми прати, за да го видя колко е добър :-))
А колкото до тактиките - ако можеше да се обясни с две думи, щеше да стане като кънтера, две седмици игра и си номер 1. Гледай демота и НЕ ИГРАЙ С БОТОВЕ 1на1. С ботове можеш да тренираш единствено ффа с няколко бота, за да си упражняваш стрелбата. От игра с ботове не можеш да научиш абсолютно нищо и когато тръгнеш да играеш с хора, не знаеш как така непрекъснато умираш :-)) Влизай на сървърите, играй с тия вътре и ще добиеш някаква елементарна представа за какво става въпрос, но винаги ще има хора, които ще те учудват с това колко са добри :-))
Mi 4ovek kak da igraq v teq serveri kato kolkoto pati vlqza se nqma nikoi.Mnogo dobre znam za kakvo stava vapros v tqh igral sam.Daje i s teb samurai!Izhoda ot bitkata be6e qsen no na men mi be6e zabavno btw nai dobre se predstavih na ztn.Gledam demota oba4e prosto vijdam kolko dobri sa drugite i trudno izvli4am poyka edno e da gleda6 a drygo da go napravi6.zabelqzvam 4e vie se spirate i 4akate na nqkoi stranni za men mesta na koito az ne bih se 4uvstval konfortno.Vqrno li e 4e prosto nai vajno e pasaneto i postoqnnoto pravene na roketjumpove s zel iznenada na protivnika??? oneq demota 6e namerim na4in da ti gi pratim no na tqh 6te vidi6 edna ravnostoina borba na dvama srednonaprednali(predpolagam)iskam da mi kaje6 kakvo misli6 za [EJ]Zax? i mi kaji kade i koga igraete za da znam kade da vi tursq i da se y4a.Btw mislq 4e nqkoi igrae s nika na nikon 6toto predi mesez igrah s nego i padnah samo s 1 frag sled suddendeath.Ne mislq 4e tova e bil toi za6toto i dvamata znaem kakyv 6te6e da e rezultata MUHAHA
Аве я кажете каква врьзка е нужна че да може да се играе по нет-а и как влизате. С GameSpy ili... ?
Трябва кабелен нет с поне 128к връзка за бг. Може да се влиза с всякакви програмки от типа на геймспай. Всичко, което ти е нужно, го има на http://www.gamescult.net.
Moje i s GameSpy ama ti trqbva dobar net.Ina4e za bg ti trqbva osp mod versiq Quake3 1.32 i sled kato gi ima6 pi6e6 v konzolata /connect i posle nqkoi ot slednite adresi: quake3.ttm.bg , q3.bnc.bg , gs.bnc.bg ili gold.Ma3x.net i vliza6 za da vidi6 kakvi izrodi igraqt tam no ot skoro ne sam vijdal hora i ne znam za6to.
CTPAX lo6oto e 4e tuk osven s Lord of Evil nqma nikoi s koito da igraq q3 kato horata.Na tova otgore ne igraem dostatu4no zaedno.Prosto nqma kak de ne igraq s botove 6toto vsi4ki tuka igraqt CS a i dori i da igraq s nqkoi toi e tolkova slab 4e dori ne moje da bie Xaero na nightmare! Igraq s oneq smart botove i te 4esno kazano se spravqt dosta dobre mnogo pasat to4ni sa oba4e se dvijat kato absolutni darveta.Kato sam v sofiq igraq s hora no kogato sam u doma e pulna skrub.