iskam da igraia ama nemoga
nemoga da q pachna daje
dali e ot versiqta zashtoto e craknata
iskam da igraia ama nemoga
nemoga da q pachna daje
dali e ot versiqta zashtoto e craknata
ZA DA IGRAE6 V BATTLE.NET TI TRQVWA WALIDEN SERIEN NOMER. TVA E POLOJENIETO.
И не само, трябва ти оригиналната игра с валиден сериен номер. Всякакви кракове, пачове и тн. не вървят. Абе общо взето даваш 100 лева играеш, даваш 3 лева и не играеш в battle-net де.
nqma li nqkakav nachin za da ia igraia
ot nqkade da se nameri takova neshto
mi taka sa go napravili 4e da te nakarat da si q kupi6[V]. Warcraft III ROC struva 69.95 v Pulsar (ne znam dali e s DDS-to) http://pulsar-games.com
Има начин - трябва да го откраднеш от някой.
Отиваш у тях (ако си му прятел) и разучаваш къде си държи книжката към играта (ако там е CD Key-a). После го пращаш да ти донесе вода примерно и по - най бързия възможен начин копваш ключа. И си готов.
Аз това не съм го правил, но на мен се опитаха да ми гепат така един ключ - от тогава нататъка - книжката винаги е добре скрита :Р
Има и друг начин - някой, който има акаунт в хедофф или някой друг вар3 сървър му пращаш мейл в който пише че им се е пре*** базата данни и ти трябва ключа от играта за потвърждение на бекъпа. Ако е достатъчно тъп или ламя ще си имай оригинален кл=ч съвсем скоро
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PONiC
Има начин - трябва да го откраднеш от някой.
Отиваш у тях (ако си му прятел) и разучаваш къде си държи книжката към играта (ако там е CD Key-a). После го пращаш да ти донесе вода примерно и по - най бързия възможен начин копваш ключа. И си готов.
Аз това не съм го правил, но на мен се опитаха да ми гепат така един ключ - от тогава нататъка - книжката винаги е добре скрита :Р
Има и друг начин - някой, който има акаунт в хедофф или някой друг вар3 сървър му пращаш мейл в който пише че им се е пре*** базата данни и ти трябва ключа от играта за потвърждение на бекъпа. Ако е достатъчно тъп или ламя ще си имай оригинален кл=ч съвсем скоро
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">tova e hubavo ama nqma nachin da stane
sega tarsia iz neta nqkakav cd-key
nadqvam se da otkria kachestven
Хммм мноо ме съмнява да успееш ама пробвай Все пак от проба глава неболи. То всъщност проблема не е кейчето, а това, че трябва да имаш оригинален диск за да играеш играта от диска! А ако нямаш диск, трябва да кракваш *.ехе файла, което сбозява играта в Battlenet, поне при мене беше така !
Kраковете на GimpsRUS позволяват игра през Реален батъл.НЕТ, на за да играеш там познай какво ти трябва...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PONiC
Kраковете на GimpsRUS позволяват игра през Реален батъл.НЕТ, на за да играеш там познай какво ти трябва...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
pretpolagam
originalna versia na igrata
Ема дам - отиваш в най - близкия магазин на П***** или в някоя от видеотеките на големите фирми и си я купуваш
da ama nali moga da si igraia v Headoff
battle net [:D][:D][:D][:D]
pak e neshto