Само такива простотии [:D] от мен,ама какво да правя,като ми е куц късмета.Графиката,ако изобщо може да се нарече така е отвратителна,т.е. всичко ми е на триъгълници изписани един във друг.Калпав крак или нещо друго?
Само такива простотии [:D] от мен,ама какво да правя,като ми е куц късмета.Графиката,ако изобщо може да се нарече така е отвратителна,т.е. всичко ми е на триъгълници изписани един във друг.Калпав крак или нещо друго?
Игричката нещо не я бива т.е. някой си е оставил ръчичките.Жалко,иначе добре изглежда.Ако се навреш в някое меле-край!-камерата е в най-неподходящото положение.Мъка!
Abe pi4 otkade moga da si q nameria taia gitka??? Ili moje bi two touers....
Ако си от СОФИЯ - ясно-Славейков,но ако си от провинцията...Играта е на 2 диска и очаквах да обхваща цялата книга,но четох в РС club,че е както първия филм[:-yuck]Сега се опитвам да изляза от мините и ако е така,значи наближавам края.Много кратка.В сравнение с версията за PS2 тази е гола-вода.
pfffff, slaveikov, az ot tam ako kupia o6te ne6to zna4i da ne sam az!
Dali igrata ia niamashe tuk: <s><font color="white">free.techno-link.com/freeteam/Games/Lord%20of%20the%20Rings:%20Fellowship%20of%20the%20Ring/</font id="white"></s>