Резултати от 1 до 8 от общо 8

Battlefild 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #1

    Battlefild 3

    Пичове играта излезна по торентите заедно с крак .

    Засега минах само първото ниво, но готиното е че играта е с директ Х 10.1 и графиката е .Когато стреляте през листа на дървета виждате как части от листата се разпарчетосват...


    То някой от вас може да я врътнат и переди мен, защото макар и да съм голям фен на ФПШ-търите засега може и да "пазя" за по студените, тъмни и почивни зимни дни...

    Оп-а-а.забравих да ви кажа:

    -играя на 1920х1080, АА х 4 - на лаптоп без насичане е с процесор -430м и видео ати 5650.
    ОС -Уиндовс 7 х64 -оригинален заедно с лаптопа(само такива вече шъ зимам- не правят никакви ядове с драйвери и други софтуерни б/гъзици).


  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jul 2011
    Мнения
    691
    #2

    Re:Battlefild 3

    Благородно ти завиждам, приятел!
    Играта е от дни на харда, но нито актуализацията на дравейрите, физиката или промяната на папки и тем подобни, ми помогна да подкарам играта. Като гледам клиповете в Тубата и чета коментарите на хора като теб с лаптопи, споделящи че си я джъткат без проблеми, ми идва да й бия един FP шут на моята десктоп конфигурация, почти отговаряща на препоръчителните изисквания.

  4. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    1,405
    #3

    Re:Battlefild 3

    то малко старо ама.
    аз съм с 1155 асус G620 2.6GHZ/3MB 2x2 gb ddr3 i palit 4850
    Играта е на 1920х1080 всичко е на high терен е low /така го детектва/
    и така върви гладко, но има някакъв лаг в звука от време. Пуцам пуцам
    и след понякога се чуват последните патрони отново.
    Това бъг ли е или ми е кекава конфигурация за това начинание ?

  5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #4

    Re:Battlefild 3

    Ама те на тези пушки куршумите им са надзвукови бре -стрелнеш -гледаш откат и в края на отката звук...

    Така беше и на Бетълфилд 2 Бед компани, но се забелязва само понякога.Имам чувството че е умишлено с цел по-голям реализъм-аз така като съм стрелял с калашник и танк в студено време минус 6 под нулата в казаналъшката танкова бригада във въздуха остава барутна диря от трасирашите куршуми и отзад от самоунищожаващия механизъм на снаряда(да не падне случайно в Мъглиж) и виждаш първо отката на танка и как лети снаряда и барутната диря и след това чуваш изстрела.Със автомата същото виждаш как се връща назад задната част преди скъваемия приклад/или как "чука" предния мерник и отива леко нагоре и барутната диря/светлината от трасака и след това чуваш изстрела...

    Тази особеност съм я забелязъл най-вече в студено време зимата(може би защото е тихо и всяка живинка се е изпокрила), в друг период от годината има доста шумове естествени(от чурулукащи птички, други животинки) и изкуствени и не може да се различи точно кога е началото на изстрела и кога звука от него.

    Пробвал съм и двата бетълфилда на минимални настройки и съм ги играл и превъртал и на десктоп с прилични параметри и най-накрая достигнах до идеята, че така е направена играта, защото при игра на КОД вариантите, Медала на частта(последния) и Кризата такова нещо няма колкото и да се мъчиш да го направиш с настройкии да завлачиш -или влачи всичко заедно с картината(има насичане дори се губи звука) или просто си играеш нормално.

    Е аз не съм чувал последните патрони да гърмят по два пъти, но има някакво ехо...
    Не бой се и в действителността е така като започнеш да пукаш и спреш изведнъж все още в ушите ти се "причува/кънтят" последните няколко изгърмяни патрона от пукотевицата...

    Това със звука малко хора са го забелязали

  6. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004
    Мнения
    194
    #5

    Re:Battlefild 3

    @justify
    Не ти ли загрява лаптопа при 30-40 минути игра ? При мен с процесор Core i5-480M и видео 5650 започва да пече доста , при това не на фулхд , а на по-ниска резолюция - 1360х768 мисля беше.

  7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #6

    Re:Battlefild 3

    Аз играя когато излезна играта по 3-4 часа и нищо му нямаше-видеото 5650 стигаше 56-60 градуса, а процесора до 60 градуса. Оборотите на вентилатора са от 3550 до 4200 в минута при игра.За това на 100% съм убеден помага в голяма степен и оригиналния софтуер и поддръжката му.

    Тоя лаптоп излезна добър в сравнение с това което чета за другите...
    На него за 18 месеца съм превъртял всички добри FPS-та излезнали през последните 10 години, някой от тях по -2-3 пъти...

    Наскоро го чистих и смених термопастата.Почти нищо нямаше събрано за 18 месеца имаше съвсем леко в едно ъгълче на решетките за охлаждане, но ги изчистих и сега няма нищо-видях малко зор със старата термопаста която беше здраво засъхнала. Имах голяма чуденка дали да го продам и да си купя Асус от серията "Република на геймърите", но засега няма.Ще изчакам да излезне нещо което да е 3Д екран за игрите и видеократа на АТИ.С Нвидиа не рискувам след прочетеното през последна та година и половина в нета.

    Има някои които са си клоквали видеократата 5650, но аз не съм привърженик на клока на лаптопи.По-добре да изчакам да излезне нещо което ми отърва като производителност/цена и да продам настощият(http://www.notebookcheck.net/Sony-Va...E.30199.0.html) и да си купя нов отколкото да си правя експерименти.Те хората са му правили тестове за стабилност и охлаждане на лаптопа, аз сега да се вкарвам във филм-нямам нужда.


    Преди имаше ПЛАМ, ЖАР вложени в играта, сега все повече равнодушие...

    В последно време като се замисля за една година да имам 10 до 14дни игра на FPS-та, но се улавям че ми стават по-безинтересни с всяка превъртяна игра и вече не съм сигурен дали изобщо ми трябва Аусус от Републиката на Геймърите...

    Лаптопа е с много възможности(аз така исках), някои от които на практика не съм ползвал никога.Нали ми беше пръв лаптоп и реших че искам от всичко.По-нататък, не се знае кога, ако купувам ще гледам да е с FULL HD екран, най-вероятно 15-ка с лъскава матрица, Прилично Ати видео поддържащо 3Д гейминг с добра производителност, HDMI изход поддържащ 3Д сигнал, 3 УСБ-та(2.0/3.0), САТА(не е задължителнен), блутут и wi-fi, хард поне 500ГБ. Всичко останало мога да мина и без него- SD, magicgate, express card не съм ги ползвал нито веднъж.

  8.  
     
  9. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004
    Мнения
    194
    #7

    Re:Battlefild 3

    Не е само до оригиналния софтуер. Хардуера е преди всичко. Както разбирам си със сони вайо , а моят е инспирон 5010 . С подобни параметри са, но различен клас. Това обяснява и загряването при мен.

  10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #8

    Re:Battlefild 3

    Купувам ли новият ще е сони зайо или асус републик ъф геймърс.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе