От EA обявиха излизането на Crysis 3 през пролетта на следващата година,ето линк: http://pcworld.bg/19443_obyaviha_cry...etta_na_2013_g
ето и от официалния сайт на EA: http://crysis.ea.com/en_US
Как мислите че ще е играта според вас
От EA обявиха излизането на Crysis 3 през пролетта на следващата година,ето линк: http://pcworld.bg/19443_obyaviha_cry...etta_na_2013_g
ето и от официалния сайт на EA: http://crysis.ea.com/en_US
Как мислите че ще е играта според вас
Първата част беше уникална ..втората прекалено конзолна ...честно казано съм със смесени чувства отностно третата![]()
За мен най-важното в един FPS е историята и геймплея.Без история всичко е едно голо безинтересно пуцане.
На мен като история и донякъде геймплей(донякъде защото след като влезнех в корба-майка от това безтегловно плуване 3 дена ме боля вратаот въртенето на главата) най-много ми хареса Криза 1, като пуцане и геймлей Crysis warhead, като възможности за триизмерно движение в триизмерна среда Crysis 2.
Дано Crysis 3 да е с историята на Crysis 1, геймплея и пуцането на warhead и триизмерната среда на Crysis 2.
Аз лично нехаресвам мултиплеъра и не играя.Винаги харесвам повече кампанията независимо от FPS играта.
и аз да се изкажа за моето мнение за поредицата първия crysis не можах да го превъртя(тоя кораб майка ми разказа играта)но много обширни карти и това не ми хареса,crysis warhead там картите бяха по-малки и имаше повече пуцане на извънземни и корейци,за Crysis 2 лично за мене има най-добра графика от излезлите миналата година игри,няма големи системни изисквания за нормална игра,по-удобно управление на костюма и по-добри възможности за безшумни убииства(което най-ме изкефи),оръжията малко куцаха,но да не бъдем критичниПървоначално публикувано от justify
Ако продължават в същия дух сигурно ще изиграя и тройката,
все пак различните версии трябва да се различават, а justify
го е казал много добре:
цитирам: "...Дано Crysis 3 да е с историята на Crysis 1, геймплея и пуцането на warhead и триизмерната среда на Crysis 2..."
От гледането или от игрането? :rolleyes:
А и много зависи какво точно харесваш като жанр.Имам познати на които извънземни+FPS много не им понасят, като и аз клоня в тази насока, но все пак Crysis e уникална игра.Преди нея беше CoD.
FPS -то което по реалистичност на разказа/историята, възможности и геймплей е №1 за мен си остава една игра отпреди няколко години- Battlefield 2 Bad company- първият и последен(засега) шутър в който стени на сгради като стреляш с оръжие(например с гранатомет на автомат или с РПГ) което може да разрушава стени се рушат или падат те или цялата сграда.Освен това играта в екип с ботове е задължителна, тъй като сам стигаш донякъде-20-30 метра напред и нямаш никави пансове-убиват те.така си спомням когато я играх за 1 път "припкам" напред и по едно време като ме запукаха руснаци отвсякъде се почудих къде да се мушна и хайде в една къща, бегом на втория етаж и се залостих срещу стълбите, който дойде след мен да го.Обаче и те руските блядове не са тъпи -дойдеха 1-2, аз ги
и след това нещо слушам само се
стреля усилено и избухва, но по мен пряко не се стреля и по едно време усещам, че цялата къща се разтресе и докато се усетя какво точно са ми намислили къщата
цялата върху мен и аз angel ...
Ако бях изчакал ботовете, огъня нямаше да е съсредоточен само върху мен и къщурката нямаше да ми падне на главата ...
От играенето разбира се,а за Battlefield 2 Bad company разбира се безспорен фаворит е и на мен.
Още не съм е тествал и все не остава време, някой поне да даде малко инфо...
Аз чакам "Ludia" геймър да каже какви са му впечатленията и тогава да я почвам.
Докато чакаме експертното мнение на колегата "Ludia" геймър ще споделя, че играта е мега яка. Освен фен на FPS жанра съм и 3D маниак, та в тоя ред на мисли имах съмнения, че Кризата ще се окаже голям залък за баба ми Енвидияв стерескопичен 3D режим, но за щастие се оказаха напразни. Ако евентуално има някой не разбрал - крак-фикса за блокажа при втората мисия е наличен във фрии шопа! Успех, другари бойци!
![]()