-
Проблеми с Unreal 2 :(
Значи.. много досаден проблем
Играта тръгва..бачка си .. но като тръгвам да лоад-вам някакав сейв , ме изхвърля със съобщението :
General protection fault!
History: UObject::ResetLoaders <- (CS_Intro 1 0) <- ExitLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
.....
какво ли не пробвах: преинсталирах я, последни дривери за видео, последен директ Х.. доун-клокнах си системата..
.. и какво ли не.. проблема си остава
С други игри - никакви проблеми нямам.
ако някой има идея нещо да хеплне плс
10х
-
Чакай за Patch, аз го имах този проблем само на две нива (онова с паяците и последното) и просто се наложи да ги мина на екс.
За различните ситеми е различно...
-
Хмммм, аз я превъртях на средна трудност без абсолютно никакъв проблем, но аз ползвам само куиксейва.
-
Pri men e sushtoto kato pri -CTPAX- - v momenta imam samo edin save ot poslednoto nivo... izobshto ne sum si pravil truda da save-vam v menu-to.
-
Мухаха значи вие сте късметлии. При мен неможе да се ънинсталне, отделно като поиграя ми излиза автоматично и пише critical error!!! Играта е мега, гига, хипер яка ама защо ги дава тези работи незнам.
-
а мен пък си ме изхвърля на desktop-a в самото начало, веднага след intro-тата, там където pod-а се приближава над океана към сушата.
същия кретенизъм ми го прави и blood omen 2. след intro-то зарежда нивото и след няколко кадъра ме изплюва на desktop-a със съобщението "ddhelp error". unreal-a не връща никакво съобщение. не е от directx, не е от detonator-a, просто явно игрите са си bug-ливи! хем на omen-a му сложих и 1.02 patch-a.