Saob6tenieto xxx.exe is not valid Win32 application se poivi i na Tzar. Niama li na4in za zaobikaliane na tozi problem. Sigurno niama da tragnat i drugi igri. Po dobre da se varana na Win98. Niakoj ima li idea kakvo moje da se napravi po vaprosa.
Преглед за печат
Saob6tenieto xxx.exe is not valid Win32 application se poivi i na Tzar. Niama li na4in za zaobikaliane na tozi problem. Sigurno niama da tragnat i drugi igri. Po dobre da se varana na Win98. Niakoj ima li idea kakvo moje da se napravi po vaprosa.
Nemoje kakvoto i da napravi6 pod XP nqma da trugne TZAR. Slagai si 98 ako tolkova durji6 na taq igra.
Е как няма да тръгне бе !!!
Ние даже тука още я играем в мрежа, не знам какъв ти е точно проблема, обаче при мене и на още 3 компютъра си върви без никакъв проблем под ХР.
Пробвай да преинсталираш или да я намериш оригинална от някъде ...
EEE 4akai sega kayso- vie q igraete originalna nali? A puk toi sigurno igrae piratska versiq. A vie tam SP nqkakuv slagali li ste si? Za6toto az sum vijdal na PC- ta s SP1 trugva, a bez nego ne. Neznam ama na vsi4kite mi priqteli koito imat WinXP ne im e trugvala.
При мен тръгва без проблеми и преди инсталацията на SP1 и след нея. Спомням си, че първия път слагах compatibility mode за Win98 (преди да сложа SP1) след това си работеше съвсем нормално и без mode-a.
Ами не, не играя оригинал, напротив, играта си е копирана от ПЦ на ПЦ такак както си е инсталирана, тя няма никви защити ...
Всичко си върви без грешка, както със СП1 така и без него (на едно от ПЦтата е с СП-ка)
Така че abv търси проблема другаде :)
Nemoga da go povqrvam tova da naistina i az sum daval na win98 na compability i pak ne stava. Dori edin put edin priqtel q potkara na XP i pak se bugna nema6e ni musica ni zvuk. Ne ne sporq s vas, vqrvam vi, no za6to pri men ne vurvi? A i pri drugi e taka. Tova e problema. Kakto i da e 6te si instaliram originalna versiq i 6te vidq dali 6te trugne.
Има едно такова чудо service pack към XP - то. Що не всемеш да го изнамериш отнякъде и да си го инсталираш пък може и да тръгне тоя пустий TZAR.