Saob6tenieto xxx.exe is not valid Win32 application se poivi i na Tzar. Niama li na4in za zaobikaliane na tozi problem. Sigurno niama da tragnat i drugi igri. Po dobre da se varana na Win98. Niakoj ima li idea kakvo moje da se napravi po vaprosa.
Saob6tenieto xxx.exe is not valid Win32 application se poivi i na Tzar. Niama li na4in za zaobikaliane na tozi problem. Sigurno niama da tragnat i drugi igri. Po dobre da se varana na Win98. Niakoj ima li idea kakvo moje da se napravi po vaprosa.
Nemoje kakvoto i da napravi6 pod XP nqma da trugne TZAR. Slagai si 98 ako tolkova durji6 na taq igra.
Е как няма да тръгне бе !!!
Ние даже тука още я играем в мрежа, не знам какъв ти е точно проблема, обаче при мене и на още 3 компютъра си върви без никакъв проблем под ХР.
Пробвай да преинсталираш или да я намериш оригинална от някъде ...
EEE 4akai sega kayso- vie q igraete originalna nali? A puk toi sigurno igrae piratska versiq. A vie tam SP nqkakuv slagali li ste si? Za6toto az sum vijdal na PC- ta s SP1 trugva, a bez nego ne. Neznam ama na vsi4kite mi priqteli koito imat WinXP ne im e trugvala.
При мен тръгва без проблеми и преди инсталацията на SP1 и след нея. Спомням си, че първия път слагах compatibility mode за Win98 (преди да сложа SP1) след това си работеше съвсем нормално и без mode-a.
Ами не, не играя оригинал, напротив, играта си е копирана от ПЦ на ПЦ такак както си е инсталирана, тя няма никви защити ...
Всичко си върви без грешка, както със СП1 така и без него (на едно от ПЦтата е с СП-ка)
Така че abv търси проблема другаде
Nemoga da go povqrvam tova da naistina i az sum daval na win98 na compability i pak ne stava. Dori edin put edin priqtel q potkara na XP i pak se bugna nema6e ni musica ni zvuk. Ne ne sporq s vas, vqrvam vi, no za6to pri men ne vurvi? A i pri drugi e taka. Tova e problema. Kakto i da e 6te si instaliram originalna versiq i 6te vidq dali 6te trugne.
Има едно такова чудо service pack към XP - то. Що не всемеш да го изнамериш отнякъде и да си го инсталираш пък може и да тръгне тоя пустий TZAR.