Има ли някъде в нета линк за Мастер 2 и 3?
2-а дето е на фриито е сбъзена [] . А пък тройката не я намерих засега никъде .
Има ли някъде в нета линк за Мастер 2 и 3?
2-а дето е на фриито е сбъзена [] . А пък тройката не я намерих засега никъде .
Master 3 на free.technoto го има... Не се поти да го теглиш обаче, няма да ти хареса
Аре бе DeathKnight - новия куца история ли е ве ((
Аз още не съм го пибарал, утре чакам да ми го донесат. Ама само не ми кзавай, че ше се разочаровам ((
Аз съм много разочарован от alpha-та насам, и храних някакви надежди че е онова е само алфа... но никаква промяна почти спрямо нея няма... Играта изисква 4 висши, много време и няма нужда почти от никаква намеса на играча... Не съм я разцъквал подробно, но поне интерфейса е много грозен (това от личен опит последното)
то кога ли МОО е имал красив интерфейс... но и аз очаквах... нещо друго... след толкова време?!
Е, още не съм цъкал повече от 2 часа та да не прибързваме с изводите....
DeathKnight , не е чак толкова сложна /все пак там е тръпката - да победиш с интелект а не с масовка ) /
На мен лично ми харесва
Хора всякакви !!!!
Vova поигра ли малко? Я дай някой шот от "масковката" [] да видя дали има сми изобщо да я почвам ...
За сажаление поиграх "малко" ,но утре я почвам и до вечерта очакваите подробно инфо )
Иначе аз сам тотален фен на Орион 1&2 и мисля да не се предавам пред една троика )) ---до утре .
Леле... битките са с графика на арканоидер за 8-ца
за пълен боклук го обявявам и троша дисковете...
(Vova и аз съм фен на 1 и 2 но това не е същатата игра а някаква боза жалка)
Чакам Imperium Gallactica III...
аааааааааа играта си е върха!
дип че днеска имам работа... ма вчера как блъсках 5-6 часа в работното време... , нали е на ходове -супер!
Мани, ми шефа като стар орионджия.... сутринта закъсня - към 3 заранта се усетил че тряа да се спи..
Аз сум говолен от картинките които видях.
Ама kъде то4но го има на техно то?
А А А А А А А А А А А А А А А А А А А А А А А А
битката е ужасна !!!!!!!!!
Няма какпчица и стратегия в нея !!!!!
И компа поема почти цялата микроикономика Грррррррррррррррррррррррррррррр
.........................
Че какво лошо има компютъра да ти управлява микроикономиката? Супер. тукмо няма да се занимавам с глупости []