Случайно попаднах на тези две картинки от новите Герои.
Новия Феникс.
И новия замък на Немъртвите-лчбимата ми раса.
Не знам за останалите ама аз ве4е искам да излезе и играта.[]
Случайно попаднах на тези две картинки от новите Герои.
Новия Феникс.
И новия замък на Немъртвите-лчбимата ми раса.
Не знам за останалите ама аз ве4е искам да излезе и играта.[]
Ееееееееееееееееее, видехме ги вечер сега почваме да чааааакааамееееееееееееееееееее.....
Искам, искам, искам, искам ...
Ще излезе до края на годината, нали?
Какво да кажа, нямам думи, КРАСОТА. Ще почакаме и ще видим, но най-рано в края на годината или началото на новата. Така че, дерзайте
Да бе, в HeroesCommunity вече ги коментираха, доста добре, но не може да се каже много само от това.
Дано се получи нещо по-добро от 4.
Много добре изглежда !! Аз по принцип игри не обичам и не съм gamer, но с Heroes III съм осъмвал, докато за Heroes IV не мога да кажа нищо добро. Дано поредната нечетна версия оправдае очакванията !
3ката още си я играя, 4етворката не мога да я гледам - надеждата ми ве че е в 5цата [:D][:D][:D]
Не можете да я гледата щото сте свикнали на тъпата тройка и ви кефи мизерната й графика. А тея като мене дето не са споделили "ужаса" да цъкат тройката а от 2-а направо са минали на 4-а си се кефат страшно много на 4-а.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не можете да я гледата щото сте свикнали на тъпата тройка и ви кефи мизерната й графика. А тея като мене дето не са споделили "ужаса" да цъкат тройката а от 2-а направо са минали на 4-а си се кефат страшно много на 4-а.
<div align="right">оргинално мнение на nniki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много бой ли си изял на тройката, че да я намразиш така? [:D]
А ако до 4 си играл нон-стоп само 2... Аз те съжалявам.
Има си и хубави страни четворката, но за съжаление на много от Геройските маниаци не се харесва. Да се надяваме, че номер 5 ще е по-добра. Някой да е срещал инфо кога ще се появи нещо повече от двата шота в началото на темата?
Нищо не разбирате вие от Heroes щом 3ката ви радва повече от 4ката..
А и King's Bounty не сте виждали сигурно []