Ми има промени в 4удовищата. Във външния им вид де. Едни чудовища са сменени с други. Ина4е незабелязвам разлика, защото не сум играл кой знае колко "чистия" LoD
Ми има промени в 4удовищата. Във външния им вид де. Едни чудовища са сменени с други. Ина4е незабелязвам разлика, защото не сум играл кой знае колко "чистия" LoD
nniki, има огромни разлики. Умения, експ. за нива ....например границата от 100 lvl я няма, доколкото разбрах [все още нямам лични впечатления].
Ot tolkova vreme igraq i ve4e po4vam da se draznq ot montana sum i tuka ima 3 servera i na 3 te sum igral sega igraq na 3-tiq i me e qd za6toto si4ki sa oble4eni qko a az ne i postoqnno me trepat za Kef.Nadqvam se nqkoi da mi kaje cheat za Svalqne na oryjie ili ne6ty takova ako ne zaradi mene to pone zaradi sestra mi koqto po cel den se probva da ka4i level no ne moje
<hr noshade size="1">
nadqvam se nqkoi da pomogne![]
Знае ли някой откъде мога да сваля NO CD Crak за новия пач на Диабло?
Далии мога д аползвам, тоя който си е към Екьпенжъна или трябва някакъв друг?
Diablo II, несъмнено манияшка игра.
имам много як паладин, ако някой желае да го пробва да ми пише няма проблем ще го пратя.
Чист Diablo II герой е, без модове.
Ми нещо не иска да сработи.
Пач 1.09 нямаше никакви проблени с крака за 1.08, ама това нещо неще.
Az sum si slogil 1.10 betata, i sum mnogo dovolen. Opravili sa mnogo neshta momchetata. Misulta mi e che ne rabotiat crackovete s neia. Ne moga da si pravia geroite s jamelata i dr. programki. Ako niakoi znae kavo raboti na 1.10 beta neka mi kage. Blagodaria
Трябва да се сложи оригиналното ".exe" 1.09d,пачва се с 1.10 и се слага крака от 1.09d.
Всичко необходимо е тук:
http://free.data.bg/mishooo/Games/Di...ll%20needs.rar
От къде мога да си сваля рецепти за куба za Eastern Sun[?] Kak се усъвършенстват камъните[?] На официалния сайт не намерих нищо по въпроса[]Даже някои страници не бачкат[]В Планет Диабло липсва информация[]Търсих и по други сайтове все същият резултат[]
Не ми се ще да звучи като спам, ама отиди на www.gamescult.net и си изтегли крака за Diablo2LOD То всъщност е лоадер и работи перфектно.