Графиката надминава всичко досега...
Кажи от каде да я драпна и ще я пробвам първата част ми хареса много ама я играх на PlayStation ,PC версията не ми хареса особено .
Може да се дръпне от Славейков. [] 1 DVD-R (25лв)
Никъде в PEERing-a я няма поне....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Може да се дръпне от Славейков. [] 1 DVD-R
Никъде в PEERing-a я няма поне....
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И колко струва дърпането от там?Ако си питал де.
Basi tupata igra((
chist PS2 bokluk.
Smotana grafika tupo upravlenie i glupav sujet.
Abe pusnete si Splinter Cell i derzaite bre hora. Ne se zanimavaite s bezdarni konzolni igri.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Конзолна игра на 1 DVD???
Тия хора ме учудиха !
<div align="right">оргинално мнение на Kayso</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
DVDto e 9 Gb kolko li HDD space 6te iska ???
F-15E mnoo si prav 4oveke Splinter Cell e edna ot nai qkite igri koito sam igral dosega(sled Hitman2)jalko 4e ne mi zaradi tapata mi video karta Riva TnT2 pro 32mb
Малко шотове за да стане ясно...
1. Такава лицева анимация и на UNREAL 2 не съм видял да има, говорят, мигат мръщят се. 90% от полигоните са на лицето. А играта е опреди поне година и полвина. (ориг. за PS/2)
2. Това е порт за PC - към 10G иска на HDD (и май огиг. е на 2 DVD... това е някакъв рип с компресирано интро)
3. Дори при ниското ниво на графиката копилетата са се изхитрили за ползват някакви ефекти VR и Motion blur (които съм изключил защото не могат да се правят шотове ако са включени) и избягват сравнително ниското качество.
![]()
За графика няма спор ама все пак да не забравяваме че някои игри за PS2 имат по добър графичен engine от повечето игри за PC (така мисля от това което съм видял) .
Аз поне стигнах до извода че само който не е виждал конзола си мисли че графиката им е лоша, преди малко повече от година гледах една не беше нещо особено, не беше даже PS но не си спомням точно но графиката си беше на супер ниво аи цветовете бяха страхотни. За портовете нямам мнение но шотовете на DeathKnight говорят сами за себе си [:D] btw откъде може да се намери въпросното ДВД? ще отделя 10 гб за да я видя тая игричка...
сору, сега видях че може да се връпне от славейков, DeathKnight не може ли да я качиш някъде...плийз - пусни фтп на твойта машина??
versiata ne e oriazvana - sabira se na 4.7GB DVD i edinstvenoto koeto lipsva e medium install-a - 3,4GB. tryaa da se instalne na FULL - 7.6GB. inache grafikata e zverska, no e prosto obidno toia engine ot 2001 godina da varvi zapecvashto na GF3 i 1200Mhz procesor, a na sto i neznam si kolko megahercovia PS2 da si varvi ok. GADNI Microsoft-ci i tupia im neoptimiziran WIN. dano pone longhorn e neshto svestno. A sega i Matrix-a zatvoriha - GADOVE!!!
Deathknight, намерих откъде мога да го дръпна ама наистина орязаната версия е ~4 ГБ, а цялата ~10 ГБ и тъй като нямам DVDRW явно ще се ходи до Славейков...![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Deathknight, намерих откъде мога да го дръпна ............
<div align="right">оргинално мнение на mitsy</div id="right">
Ами кажи ни и на нас!Освен ако информацията не е секретна[8D]
Забравих да ти кажа че не ти трябва ДВД записвачка-стига ти и "Virtual DAEMON Manager"
Сори, но не мога - фтп-то е юзър и пасс които даже не са мои, ана един френд, да не говорим че за да dl-неш трябва първо да ъпнеш... иначе предполагам че с някакъв емулатор може и да стане ама още не съм се засилил - ако все пак го изтегля/купя от Славейков ще го ъпна някъде - няма грижа [:D]