Нещо геймърите ..... снощи издърпах ISO-то (45 гиги) и викам си само ще я пробвам , че трябва да лягам да спя и .....откарах до 02:00 часа. Страхотна гърмялка, добра история , невероятен геймплей. Много приятно съм изненадан.
Нещо геймърите ..... снощи издърпах ISO-то (45 гиги) и викам си само ще я пробвам , че трябва да лягам да спя и .....откарах до 02:00 часа. Страхотна гърмялка, добра история , невероятен геймплей. Много приятно съм изненадан.
Този пост е редактиран от stenly; 21-05-14 в 22:47.
страх ме е да я инсталирам, че ... няма бяла нощ да видя![]()
Мислех, че няма да има повече Волфенщейн, НО ме изненада един колега вчера с линк ...
Ще я пазя за зимата, когато от студ камък се пука. 45 Гиги са много бре...
Пазя си още 2 FPS-ta - COD-ghosts и Batllefield 4 .
Страх ме е да ги дръпна- няма да издържа и имам ли ги ще ги инсталирам и ....
Зимата ще ги дърпам. но трябва и нов хард и нов лаптоп-много големи игри започнаха да излизат...
Като графика не е нещо особено, но пък геймплея много ме радва. Ти пък , как ще издържиш до зимата?![]()
Ако имаше и мулти .....
На клипчето около 2:12 NPC-то го изпраска 3 пъти и му смъкна само 7%, а нашия с един удар го трупяса. Що е толкова зле?
Ами играй на максимална трудност и ще видиш.Пък Battlefield2BC те трупясват и с 1 изстрел, особено ако е снайпер.
Зависи и къде те уцелват- в тялото в главата, в коя част на главата- може куршума само да "те близне" ...
може и да не си я оставя в архива, но потвърждавам, че е добре направена
има лека заигравка със задачи, тип а'ла куест, освен това има мини игра - ниво от оригиналния Wolfenstein
екшънът е в добро количество и с високо качество, за щастие не е чак толкова олдскул, че да прилича на Serious Sam![]()
Serious Sam си е недоклатена игра за разтоварване (спрямо моите станадарти) ...там целта е да не мислиш а да се опиташ да останеш жив.
да събудя темата малко. Аз уолфенщайна го свърших преди време на тройката -плейстейшъна. Ама нещо не ма зариби, колкото първият в замъка.
Аз го чакам утре и го почвам на ПС4-та - подозирам ,че както повечето последни игри (и всички бъдещи мултиплатформени) усещането ще е коренно различно на PS4/XO/PC и на старата генерация PS3/X360 ...