3564020356.org
Level 2 passed
YES BABY !!!
И третото ниво падна!!!
YES YES YES !!!
Strashen si! A az oshte se mycha s vryzkata mejdu stringa i 17.. :-(
Cheti mejdu redovete []
Amazonka - cheti foruma, na men mi pomogna mnogo
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Cheti mejdu redovete []
Amazonka - cheti foruma, na men mi pomogna mnogo
<div align="right">оргинално мнение на avatar75</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
izchetoh go polovinia - daje poveche me obyrka, a i niakoi raboti tam dori ne sa verni..
Kayso - /deserve | Ctrl+U
Amazonka:Прочети го пак този форум
Трябва да ти кажа, че след като имах буквичките, единственото, което ми трябваше още, беше как да ги подредя...
Е, във форума намерих това, което ми трябваше, и оставаше само да си поиграя със възможните комбинации. /не са много, повярвай ми/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">..и оставаше само да си поиграя със възможните комбинации. /не са много, повярвай ми/
<div align="right">оргинално мнение на avatar75</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ne bili mnogo kombinaciite.. haLLo?! Ne, naistina ne sa mnogo kombinaciite ot 16 simvola, de shte sa mnogo.. :Q vzemi go pusni tova ICQ i mi se obadi ,)
" pass is xxxxxxxxx"
не са много комбинацийте, нали
само внимавай с главни/малки букви
P.P.
аз вече се мъча с 5 пъзел...
Scott Liddl...huh?? I've been accomodating the same words in all ways possibles...and I'm still wrong... >_<***** it's a COMPLOT AGAINST ME!!!!!
.........
Sorry. I'm desperated. I don't know how the hell I can unscramble this shitty words...my brain cells aren't responding.
Е, почти така...
Само че не точно Scott Liddl, но ...тук вече няма много варианти/самата парола е 9 символа/
айде стига толкова побутвания
I gave up :{{{{ SORRY....
Already got a headache from it...........
Re: yup, got it!!!!