Свалих новия The Sims от freeteam но crack-a не работи а и тези от интернет дават същия резултат
Някой да знае как се оправя този проблем?
Свалих новия The Sims от freeteam но crack-a не работи а и тези от интернет дават същия резултат
Някой да знае как се оправя този проблем?
[ftp://193.200.14.115/]на този адрес трябва да има играта, която тръгва. Или поне така каза човека. Проблема не е в crack-a, а в самата игра, която са поствали...успех...
Благодаря mort но не мога да отворя адреса
Bin файла се инжектира с файл, който е в същата папка на сървъра преди да се запише на диск. Това го направих и успях да пусна играта, но сега не може да се клика на някой обекти в играта!
Някой ако научи нещо ново да казва pls
Някой би ли ми обяснил по-простичко как да подкарам The Sims Superstar ,че нещто не мога да я подкарам,а сам малко на вие с pc_ta
Aми значи като си инсталирате всички експенжъни ОСВЕН суперстар копирате следните файлове някъде посвоя хард и после ги заменяте с тези които е инсталирал суперстар
.../The Sims/ExpansionShared/Sound/Sound.far и .../The Sims/Music/Modes/Load/loadloop.wav
защото фаиловете които се инсталират от суперстар са "прецакани"
П.С. Ако нямате други експенжъни просто направете същото след инсталацията на оригиналния СИМС!!! Успех
П.С.2 Аз го изпробвах РАБОТИ!!!! :D
Имам проблем с инсталирането на Симс - всички версии, които съм инсталирал досега (от СД) вървят (вървяха) нормално. Докато не инсталирах The Sims Unleashed. Кой знае защо компютърът (без да ме пита) реши да я инсталира на испански. Деинсталирах я, опитах с предна версия, която преди работеше на английски - и тя се е испанизирала. Явно някъде има нещо, което "по подразбиране" ми обърква езиците. Някой да има идея за решение на проблема? Определено предпочитам английската или руската версия - по се разбира, отколкото на испански.