Някой знае ли къде мога да намеря пач за българската лига за тази версия на играта.
Мерси предварително!
Някой знае ли къде мога да намеря пач за българската лига за тази версия на играта.
Мерси предварително!
Хъхъ - има ли за българската уе ???
Мноо ми е любопитно и на мене и ше се радвам да разбера
има има
виждал съм да го играят а и съм чел че е направена такава добавка.Казаха ми че в техно-то го има ама аз не намерих нищо.А иначе за CM4 си има ама е малко бъгаво първенството.За това търся за старата, по ме кефи[:D]
100% има пач трябва да се провери в google. Виждал съм я по залите. Играта е супер с радост бих обменил опит с някой запален. Луд фен съм на Реал Мадрид
аз пък съм луд фен на Милан.0101 дай малко инфо да обменим за играчи които струват супер малко пари а стават много добри в последствие.Аз утре ще постна малко играчи тука които наистина си заслужават да се вземат докато са млади.А за пача треа ти кажа че в гоогле.цом няма такова чудо,търсил съм,ако някои го има в къщи на компа да земе го метне някъде мноу ще съм благодарен.
Sorry qni ама и аз не знам някой да има този пач. Колкото до играчи (надежди) ще видя кои бяха и ще ти кажа скоро надявам се защото нямам време напоследък.