-
GTA3 неясноти
Здравейте,
Ще ли да бъде някой така добър да ми отговори на следния (може би доста тъп) въпрос - колкото и да се старах не можах да разбера как, аджеба в таз игра се извиква моментът Save - с кой бутон и кога е възможно (след изпълнение на мисия или ?); а пък да почвам всики път от начало не е добра идея. Така че, ако някой има желание (и време) да отговори на въпроса ми, ще му бъда много благодарен!
-
GTA3 неясноти
[:)] Значи сейфването става в самата игра, като отидеш до една къща която ти е показана на картата . Отиваш там и влизаш във вратата и си сейфнат, ако преди да влезеш във вратата вкараш във гаража някаква кола , после като се пуснеш от сейфа ще имаш и колата .
-
GTA3 неясноти
Това добре със вратата/съответно и гаража/ - влизам си вътре, и в последствие нищо особено не се случва - в смисъл, излизам от играта, и след това като отида на Load saved ... (не твърдя че тъй се казва, ама ме мързи да проверя и карам по памет[:)]) там няма нищо и всички entrys са празни. [:(!]
-
GTA3 неясноти
[:)]Нали става въпрос за GTA 3 не за vice syti . Като влезеш във вратата трябва дя те пита на кой "entrys" да те сейфне , ако не го прави можеби играта ти е прецакана нещо .
-
GTA3 неясноти
Точно зо GTA 3 иде реч - но таквози животно, за каквото говориш не се случва (нищо не пита, мал(и си мамка ме!;))
-
GTA3 неясноти
Точно GTA 3 има едно прецакано *.exe.Трябва да си намериш оправеното.Айде от мен да мине натисни тук
-
GTA3 неясноти
-
GTA3 неясноти
-
GTA3 неясноти
Да попитам и аз за GTA Vice City
Как аджеба минавате нивото с рокерите дето трябва да правиш хаос в града!?
Пробвам като мачкам хората ама бързо се пълнят звездите идва спец. отряда и става спек :(
-
GTA3 неясноти
Вземьш некое кораво оръжие и стреляш всичко наред, най-вече ченгета и като стигнеш 5-6 звездички всичко е вече готово!!!
-
GTA3 неясноти
Да де и аз така правя ама станат ли повече звездички идват SWAT и един хеликоптер и става голям екшън :(
-
GTA3 неясноти
>> Print Ni6to ne stana, ama se pak blagodarq za sadeistvieto!:)
-
GTA3 неясноти
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да попитам и аз за GTA Vice City
Как аджеба минавате нивото с рокерите дето трябва да правиш хаос в града!?
<div align="right">оргинално мнение на saint056a</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С РПГ-то :) подпалваш няколко коли и поне един хеликоптер,
след като изпълниш заданието, крадваш кола (ама не полицейска) и я закарваш за пребоядисване:)
-
GTA3 неясноти
A vii znaete li che v GTA III moje da se leti sus samoleti , tuka sum kachil malko lichni screenshots .
ScreenShot 1
ScreenShot 2
ScreenShot 3
ScreenShot 4
ScreenShot 5
ScreenShot 6
ScreenShot 7
ScreenShot 8
ScreenShot 9
ScreenShot 10
izkefete sa i vii.
-
GTA3 неясноти
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">A vii znaete li che v GTA III moje da se leti sus samoleT...
<div align="right">оргинално мнение на Shakedown</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не ми казвай, че затова разбираш сега... :)
а за сейването - да не се опитваш да го направиш по време на мисия...?!? :)