znam , 4e taia igri4ka e stari4ka , no 4ak sega mi popadna i o6te na vtorata misia zabih(taia s vlaka)!!!niakoi moge li da mi kage re6enie na problema ili cheats s koito eventualno da mina misiiata.blagodaria predavaritelno.
znam , 4e taia igri4ka e stari4ka , no 4ak sega mi popadna i o6te na vtorata misia zabih(taia s vlaka)!!!niakoi moge li da mi kage re6enie na problema ili cheats s koito eventualno da mina misiiata.blagodaria predavaritelno.
kaji priqtel kude tochno si zabil
nivoto s vlaka e mnogo lesno.
Dai podrobnosti tochno do kyde si stignal.
Pomni samo che osnovnoto w towa nivo e da se promykwash nezabelqzano i da gi tupvash s pistoleta po tila. Sled kato go tupnesh premestwai trupa mu nqkyde na skrishno mqsto i mu prereji gyrloto, shtoto inache shte se sybudi.
Лесно е, ходиш по покрива на влака и пуцаш, после влизаш в един вагон май точно след локомотива и обезвреждаш бомбата.
Сигурно хеликоптера те мъчи, а? Дано имаш повече патрони Да знаеш че с помпата се сваля много лесно, само с 15-ина точни изстрела, после разрушаваш бомбата, която е скрита в един от предните вагони и готово
Само че входа е отстрани на вагона и трябва да се пуснеш там, отгоре не се вижда !