Инсталирах и патча, но точно при започване на самото състезание изхвърля.
Във .тхт-то пише, че играта изисква саунд карта за да върви и не е съвместима с вградени такива, но имам приятел, на когото върви именно на онборд звук.
Някаква идея?
Инсталирах и патча, но точно при започване на самото състезание изхвърля.
Във .тхт-то пише, че играта изисква саунд карта за да върви и не е съвместима с вградени такива, но имам приятел, на когото върви именно на онборд звук.
Някаква идея?
Ами напише какъв ти е компа и операционната система. При мене си въри на вгадената via. Какъв е точно твоя звук. Може и да има някои несъвместими звукови чипове със играта.
Леголас, вече се появи пълната версия - дърпай нея
Демото излезна доста капризно и тръгва когато и къдедо си пожелае, без видимо причинно-следсвени връзки....))))
Dockera, от къде може да се свали пълната версия?
http://kirka.warezbg.com/COLIN.MCRAE.RALLY.3-DEViANCE/
тук още малко трява да качат от 3-ия диск
http://free.techno-link.com/freeteam...LY.3-DEViANCE/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Инсталирах и патча, но точно при започване на самото състезание изхвърля.
Някаква идея?
<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">и при мене е така но не мисля че е от машината !!! ще гледам да си намеря цялата игра не мога да я тегля по нет а !!
Имам пълната и там /поне при мене/ има един мнооооого странен проблем. много прилича на твоя Леголас. значи пускам играта, минава си там коудмастърс, пускам да се състезавам и пляк - излиза наполовина в УИН и забива. наполовина - вижда се зареждането на пистата а отзад някак можеш да си натискаш старт менюто и иконите по десктопа. та това чудо се ОПРАВЯ като се ПУСНЕ антиалиасинг 2х и анизо 2х. тогава играта върви на 6. ако не са пуснати се прецаква. та пробвай го това Леголас, току виж се опраи.
Имах същия проблем и при пълната весия. Детонатор 44.03 оправи нещата. При 43.45 изхвърляше, както описах по-горе. Искам да подчертая, че това е проблем различен от описания в наскоро излязлата статия и няма нищо общо с кодеци (не отричам наличието и на последния)