проблемна мисия във Vietkong
Където спасявам един POW от виетнамско село. Значи спасил съм го, всички виетнамци са избити и сега е въпроса къде да отида за да се приключи мисията, щото като изляза от селото ми изписва че мисията е провалена, а наоколо сякаш няма къде да се отиде. Абе тая мисия направо ме разби. [V]
otivash tam kydeto te chakat voinicite koito te prikrivat.
ponqkoga neshto se obyrkva v igrata i trqbva da izigraesh nivoto otnachalo.
kofti ama nishto ne e bezgreshno. Igrata e 6 tochki prevyrtql sum q 3 pyti na vsichki niva na trudnost (maniak sum be mamka mu mechka) i strashno mi haresva.
Вече я минах тая мисия. Наистина това е една от най-яките игри от този род които са излизали
На мен пък ми накъсва картината на Виетконг и не мога да разбера защо.Имате ли нещо наум.Особеното е че това става и с някой други игри но не всички.
Директ Х 9 + Най-новите драйвери на nVidia, повечко рам и няма да накъсва толкова
Аз пък да ви кажа къде забих - излизам от един тунел в къща в едно село - избивам всички и после - go to the extraction point - през джунглата през нощта там убивам 3-4 в храстите които ме дебнат и тва е въртя се в джунглата и няма път - във всички посоки стигам до задънени места(скали и храсти през които няма път) от едната страна е реката и там има един въжен мост до малко островче - там убивам още 1 при една къща и толкова и там няма изход?!!?!?!?!
medunski значи към края на тази карта, където има един бункер, до който не можеш да достигнеш и да влезеш, като застанеш срещу него отдясно ти се пада някакъв хълм там огледай за дупка в шумака, прикрита е с шума нали разбираш, там влизаш