-
Quests 4 ever ;)
Ех, едно време колко много сме разцъквали на куестове. Сега като се сетя колко дни/седмици/месеци съм прекарвал пред пц-то и колко време съм си изгубил в решаване на поредната загатка... [^] Лошото е че този жанр отдавна умря...Е има някакви подобия на куестове, но вече жанра повече се ориентира към 3-rd person action.
Любимите ми бяха: Broken Sword 2, Monkey Island 2,3,4 ,Sanatorium...
btw. тази година се очаква да излезе Broken Sword 3 , от доста време го подготвят [;)]
-
Quests 4 ever ;)
Monkey Island forever!
...И всичките 'Kyrandia'.
(Пояснение: Ника ми не идва от там. Мда. Честно.) [:D]
-
Quests 4 ever ;)
Koito si Pada Po ne 4ak tolkova novite questove i e fen na Lucasarts i drugite podobni firmi da poseti tva mqsto
http://www.outwar.com/page.php?x=1453038
mojete da si drapnete vsqkvi igri i to ne 4ak tolkova golemi no vapreki tva qki
-
Quests 4 ever ;)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Monkey Island forever!
(Пояснение: Ника ми не идва от там. Мда. Честно.) [:D]
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
От Кирандийската Катеричка Убиец?
-
Quests 4 ever ;)
Злото и тази нощ не е спало. [:D]
-
Quests 4 ever ;)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Monkey Island forever!
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Врътнала ли си ги всичките? Аз с последните 2 имах проблеми и все се отказвах към края или средата. Проблема беше 1-во че нямам много търпение (демек нерви вкарвам), 2-ро диска беше надран :((
та така [:)]
-
Quests 4 ever ;)
Абе какъв диск бе, тя е ненам-си-колко-си мегабайта игрица... и да, превъртяла съм ги. [:D] Това е най-нелогичния куест, правен някога... умрях от кеф.
-
Quests 4 ever ;)
Айде да не е "ненам-си-колко-си мегабайта" а? [:)] Да не вадя логовете от сървъра:
Monkey_Island_4_CD1.ISO 06-Feb-2002 13:00 594M
Monkey_Island_4_CD2.ISO 27-Feb-2002 00:41 636M
[:p]
-
Quests 4 ever ;)
ЪЪЪЪЪ, 4 ????
Къде е това бре, я дайте насам !!! Баси имам и трите части, трета даже е оригинална, чак от САЩ :)) Ама то вече и четвърта ли има ?
Баси, де съм блял ...
<font color="blue">---------Offtopic---------</font id="blue">
Абе Ки, аватара ти кърти [:I][:p]
<font color="blue">---------Offtopic---------</font id="blue">
-
Quests 4 ever ;)
Има я ;) Сега и нея ли ще ме караш да ти я ъплоудвам ;)))
Я се разтърси малко, дата-фрии-ала бала...ти си знаеш, ако не я намериш свирни [:)]
-
Quests 4 ever ;)
Хихи, добре бе, предавам се... голяма е [:D]. Бях останала с друго впечатление, ама как да е. [:D]
--off--
Кайсо, верно, мутрата ми кърти мивки със засилка [:D]. Беееезмоторно летене [:D].
--off--