C&C Generals
Colin McRae Rally 2
За пуцалка играя James Bond:Nightfire не е особено добра ама понеже брата я играе и аз я почнах .
C&C Generals
Colin McRae Rally 2
За пуцалка играя James Bond:Nightfire не е особено добра ама понеже брата я играе и аз я почнах .
от стартегиите съм на каря на кампеините на Age of Mithology и Rise of Nations
от шутърите - Chaser (верно много големи филм4ета, ама са красиви) и IGI 2 като FPS-i
Star Wars Jedi Akademy и Hulk като TPS
аз сам нов тука но и мойто мнение да се чуе мухаха
кво играя ли ?!
Generals основно
не сам виждал игра като тая на която треа да планираш сичко от рано и да е така комбинирана между стратегия в реално време и походова
щото си е и доста походова
рядко ше ти се случи да изнесеш някои само с една атака
сичко треа да се подготвя постепенно и да се планира
не сам срещал друга игра която изисква такава концентрация дори и RA2 Yuri's Revenge
освен това си джиткам и NFS6 ако е малко глупава но колите са мноо яки а и усещането за скорост е доста по добро от NFS5 Porsche макар че Porsche e по яка иначе като управление
дразни ме в 6-тицата че квото и да правиш кадето и да се бласкаш сичко си е наред даже по някога е по добре да се джаснеш некаде за да влезнеш в завоя както треа
но си я джиткам
освен това да не забравяме Star Craft мухахахахахах
мрежаа дааааааааааааааааааааа
това е от мене за тая тема хаха
Бе като гледам, някои nick-ове са в списъка на жертвите ми и може би затова не си признават че играят CS [:D] (Mess with the best - die like the rest [:D]).
Освен това вече години наред си джиткам различните версии на Championship Manager (Brighton за 7 години от трета дивизия - европейски шампион[]), а сега превъртам отново Dungeon Siege II.
чакам те днес 17.09.2003 от 20:00 часа на :
headoff Classic Counter Strike
headoff Classic II Counter Strike
пък да видим кой кого до крак !
Аз продължавам да играя вече по-забравеното Диабло 2 като и малко по старичкия футболен мениджър -USM 98
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">чакам те днес 17.09.2003 от 20:00 часа на :
headoff Classic Counter Strike
headoff Classic II Counter Strike
пък да видим кой кого до крак !
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Sorry, Smarty, чак сега ти видях post-a. В момента съм на dial-up интернет вкъщи, щото нещо си сменят шапките провайдърите на мрежата ни. Предполагам, че до края на седмицата ще се разберат и непременно ще ти се обадя [}]. Само нещо не ми харесват сърверите ти - пълно е с cheater-и и не става игра. Ама то къде ли ги няма...
O'K !
няма проблеми - ще се срещнем на който сървър искаш - само ми дай IP адреса.
но все пак държа да е с "mp_friendlyfire =1" - другите са за деца....
също трябва да кажеш и коя версия на "CheatDead" иска сървъра
Поздравления за УСМ '98 , отдавна не сън виждал някой да я споменава , аз навремето си купих комп ззаради нея )))))))
И още я играя , което е страшничко ...)))