Не знам за вас, но аз почти съм я превъртял. Но думата ми беше за друго. Взех диска с играта и си я инсталирах, без никакви проблеми. После пускам играта и почна да ми дава съобшение за фатална грешка. Там играта ми казва, че може да не съм си пуснал хардуерно Direct 3D??? Гледам в настройките на DX 9b, всичко си е на място, правя тестовете за D3D, пак наред. Пак пускам играта същият номер. Рестартирам компа, пак същата боза. Така се натварих, че без малко да счупя клавиатурата. После като ми мина се замислих, играта е на MS да взема да сложа едни сертифичирани от MS драйвери, белким ги хареса и да тръгне играта. Бях с неофициални 50.40 или нещо подобно. Та изнамерих едни 45.23 и си ги сложих. Растарт на машината и О чудо на чудесата, играта тръгна без да гъкне даже.
Питам аз това не е ли "малко" нагло от страна на MS. Те да ми казват аз с какви драйвери да бъда. Ебахти глупоста. Поне играта да даваше съобщение за нередовни драйвери, а не тъпотии и да се чудя аз какъв дявол съм си сложил на компито.
Инак играта е много приятна, на 800х600 на пълни настройки ми дава около 45-50 кадъра средно (какво повече от ГФ 4 МХ 440). Но ако беше излязла 1-2 години по рано тогава щеше да е хит. Сега просто е поредната пуцалка с красива графика, с някакъв що годе добър сюжет, само дето много прилича на HL. Не MS не плагиатсват, те направо крадът нагло. Аде остана малко време до наистина хубавите екшъни от първо и трето лице!!!