Как да предпазя от крадене cd key diablo и warcraf
Дали някой не може да ми каже как да предпазя от крадене
cd key на diablo2 и warcrafт3.Има много грабери които по много начини "крадат" cd key.Коя е най- добрата засщита?
Защото по света има много големи зали и може би по някакъв начин си запазват cd key -те....
Обясни по-конкретно! Ако си го ползваш в къщи нямя нужда от по-специална защита, ако го ползвяш в клуб, си го махай всеки път с key-changer...
...на третия път админа ще е сложил key trace или нещо такова и адиос![;)] Знам ли може да съм наивен, но не мисля че от пц, до което няма пряк достъп никой друг могат да ти го откраднат.
по-точно аз искам да защитя ЦДкейовете в зала защото клиентите много си ги взимат и си ги ползват в тях.и затова питах дали някаде не са направили някаква защита? примерно някаква програма обаче спец. за диабло и варцрафт не някакъв шел за виндовс-а
Ми виж пич ако беше питал как може да се открадне cd-kay щеше да имаш по-голям успех :) . И все пак може да си сложиш някои по небаглив Shell с който немогат да се отвариат никакви файлове . И все пак ниакой сериозен ако е решил да си вземе kay-че ще го вземе :P .