Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да предпазя от крадене cd key diablo и warcraf

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2003

Дали някой не може да ми каже как да предпазя от крадене

cd key на diablo2 и warcrafт3.Има много грабери които по много начини "крадат" cd key.Коя е най- добрата засщита?

Защото по света има много големи зали и може би по някакъв начин си запазват cd key -те....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Обясни по-конкретно! Ако си го ползваш в къщи нямя нужда от по-специална защита, ако го ползвяш в клуб, си го махай всеки път с key-changer...

...на третия път админа ще е сложил key trace или нещо такова и адиос![] Знам ли може да съм наивен, но не мисля че от пц, до което няма пряк достъп никой друг могат да ти го откраднат.

4. Тук е от
    Feb 2003

по-точно аз искам да защитя ЦДкейовете в зала защото клиентите много си ги взимат и си ги ползват в тях.и затова питах дали някаде не са направили някаква защита? примерно някаква програма обаче спец. за диабло и варцрафт не някакъв шел за виндовс-а

5. Тук е от
    Oct 2003

Ми виж пич ако беше питал как може да се открадне cd-kay щеше да имаш по-голям успех . И все пак може да си сложиш някои по небаглив Shell с който немогат да се отвариат никакви файлове . И все пак ниакой сериозен ако е решил да си вземе kay-че ще го вземе :P .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Diablo 3
    От Smurfa във форум ИГРИ
    Отговори: 14
    Последно: 08-07-08, 23:36
  2. Крадене на трафик
    От REHIT във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 12-02-04, 11:11
  3. Защита от крадене на wireless антени?
    От -CTPAX- във форум Мрежи
    Отговори: 23
    Последно: 10-09-03, 09:20
  4. Diablo 2 Cd-Key
    От user25 във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 05-05-03, 03:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе