Starlancer? <==> Freelancer ///\\\ Subculture!
  Здрасти, от известно време се мъча да намеря Starlancer, но без никакъв резултат. Направо се счупих от търсене. След като превъртях Freelancer и тотално ми писна да я играя, ми попадна информация че тая игра е продължение на Starlancer,  който незнайно защо не ми беше попадала до сега. И вероятно защото е вече малко стара, я няма никъде за Довнлоад освен някакви демоверсии. Та молбата ми е, ако някой я има, или знае от къде да я сваля, да пише в тоя форум. Също така навремето имаше една световно неизвестна (поне в България) игра Subculture (а ми беше една от най гоемите зарибявки преди Freelnacer), която отдавна съм се отказал да търся. Дали някой я има или поне я е играл?
     Starlancer? <==> Freelancer ///\\\ Subculture!
  не очаквай че Starlancer-a ще е точно като Фрииленсър-а, графиката е вече поостаряла (въпреки че когато играта излезе и я играех бях просто възхитен), освен това мисиите са тип: "иди набий еди кой си", няма "фрии" обикаляне из галактиката, откриване на непознати системи и тн.т., разговори, отношение на различни фракции към теб, което динамично се променя в зависимост от действията ти, търговия, пари и всичко останало, което направи Freelancer-a толкова привлекателна игра. За съжаление не съм от София и няма как да ъплоадна 2-е CD-a на Старленсър-а така че успех с търсенето.

Между другото новия хит ще се казва X-2 - преди два месеца излезе Rolling Demo на играта, за съжаление в момента датата на издаване е отложена за 06.02.2004, но според мен от това което видях, мисля че играта ще има успех.