Резултати от 1 до 2 от общо 2

Starlancer? <==> Freelancer ///\\\ Subculture!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    1
    #1

    Starlancer? <==> Freelancer ///\\\ Subculture!

    Здрасти, от известно време се мъча да намеря Starlancer, но без никакъв резултат. Направо се счупих от търсене. След като превъртях Freelancer и тотално ми писна да я играя, ми попадна информация че тая игра е продължение на Starlancer, който незнайно защо не ми беше попадала до сега. И вероятно защото е вече малко стара, я няма никъде за Довнлоад освен някакви демоверсии. Та молбата ми е, ако някой я има, или знае от къде да я сваля, да пише в тоя форум. Също така навремето имаше една световно неизвестна (поне в България) игра Subculture (а ми беше една от най гоемите зарибявки преди Freelnacer), която отдавна съм се отказал да търся. Дали някой я има или поне я е играл?

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    1,765
    #2

    Starlancer? <==> Freelancer ///\\\ Subculture!

    не очаквай че Starlancer-a ще е точно като Фрииленсър-а, графиката е вече поостаряла (въпреки че когато играта излезе и я играех бях просто възхитен), освен това мисиите са тип: "иди набий еди кой си", няма "фрии" обикаляне из галактиката, откриване на непознати системи и тн.т., разговори, отношение на различни фракции към теб, което динамично се променя в зависимост от действията ти, търговия, пари и всичко останало, което направи Freelancer-a толкова привлекателна игра. За съжаление не съм от София и няма как да ъплоадна 2-е CD-a на Старленсър-а така че успех с търсенето.

    Между другото новия хит ще се казва X-2 - преди два месеца излезе Rolling Demo на играта, за съжаление в момента датата на издаване е отложена за 06.02.2004, но според мен от това което видях, мисля че играта ще има успех.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Freelancer излезе!
    От DeathKnight във форум ИГРИ
    Отговори: 70
    Последно: 12-10-03, 14:38
  2. Отговори: 3
    Последно: 16-07-03, 18:48
  3. Проблемче със звука на Freelancer
    От Cko във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 10-07-03, 22:07
  4. FREELANCER
    От npu3paka във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 27-05-03, 12:03
  5. FreeLancer
    От BrainClot във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 26-12-02, 13:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе