Предлагам тук да обсъдим кой до къде стигнал, кое не може да мине, кое не му харесва в играта бъгове и тн.
За сега не ми допада че няма shortcut buttons и има доста бъгове в текстурите.
Предлагам тук да обсъдим кой до къде стигнал, кое не може да мине, кое не му харесва в играта бъгове и тн.
За сега не ми допада че няма shortcut buttons и има доста бъгове в текстурите.
Играта е super ама много малко мисии!То тва не е работа за 2 дена минах сичките мисии.И е много лесно ваобще ниама нещо да се мисли или нещо от тоя род...
Аз съм на Европа на последтата. 2 дни и аз съм се занимавал...доста е късичка.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">няма shortcut buttons и има доста бъгове в текстурите.
<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Дааа. Това адски много ме дразни. И изобщо gameplay-a толко се променя че незнам дали изобщо ще я играя. А multiplayer-a е ужасен. В така наречения cooperative-mode пак има 2 тима и играта не дава mission objectives, а брои фрагове за всеки от отборите.
Да не говорим за това че всеки от командосите е 'клониран' за да може да присъства и в двата отбора...Изобщо незнам за кой ***** му е дошло на ъкъла да развали гореспоменатите черти на играта..... Нямам думи просто!