Какви са ви първите впечатления от тая игра ??? :@)))
Ами айде пишете !
Какви са ви първите впечатления от тая игра ??? :@)))
Ами айде пишете !
Ами графиката е прекрасна , ама на мен управлението на играчите още не може да ми допадне , с две думи струва ми се много по-трудна от предишнит игри , а и на всичкото отгоре са променили някои клавиши ...
Даже като гледах май хвърка кръв от играчите като ги ритнеш силно, поне ми приличаше на кръв де :@))). Може да съм се объркал. Като цяло играте е супер .
Готина е ама с тая промяна на тичането направо ми ............... ............. . Я кажете някъде има ли по подробно описание на всички копчета?
От каде се сменят шибаните копчета [!] Няко знаели дали изобщо може
http://www.easports.com/games/fifa2004/patches.jsp
Иначе за мен играта е много зле откъм менютата (май по неразбираеми менюта не съм срещал в друга игра), голям минус също е, че очаквах да има европейското първенство ама на - няма(какво ме интересува дали има корейска лига и такива глупости). Като изтеглих пача пак не успях да сменя бутоните дава ми натисни клавиш да се запамети бутона и до там, не ще нещо !? Единствено визуално е ОК мисля.
Абе в общи линии играта я развалиха
Който беше намерил на руски да даде линк. Ще опитам да ви ги преведа, а после може и да ги качим някъде из фрийтата.
Ами аз мисля че игрицата си я бива. Направена е доста по реално от всички ФИФИ до сега. Не винаги подадена топка стига до твой играч например. Графиката е на добро ниво,движеничта на играчите също.
НО!!! Менютат на играта са отвратителни! Как може толкова сложни менюта да сложат. Не че не се справям,но все пак нещо им куца на ЕА!!!
Когато пробвам ЛАН игра ми забива на Establishing Connection. Някви идеи как да оправя мизерията?