Абе пичове кажете някои хак за CS или по точно от каде да си го дръпна. Бих сикал за самонасочващи патрони [:D][:D][:D] за да има яко тумбене[:D][:D][:D] Благодаря ви предварително всички сте супер[]
Абе пичове кажете някои хак за CS или по точно от каде да си го дръпна. Бих сикал за самонасочващи патрони [:D][:D][:D] за да има яко тумбене[:D][:D][:D] Благодаря ви предварително всички сте супер[]
@spun
Е те тоя линк е за тебе http://www.unitedadmins.com/cdeath-dl.php. Дърпаш, инсталираш и ще видиш как ставаш все по-добър...
@ALL
И само някой да е дал друг линк го убивам веднага и го изтребвам до крак [}]
Само гледай да е последната версия 4.7 доколкото си спомням, че иначе има кофти bug.
oooo az sym nai dobriqt na CS[:D][:D][:D] vie ste super pichove
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">oooo az sym nai dobriqt na CS[:D][:D][:D] vie ste super pichove
<div align="right">оргинално мнение на spun</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Такива като теб ги папам на закуска ама на живо [!][!][!]
абе ништо не става жалко за барута папк съм слаб[]"Raid" каде видя в тоя линк хакове има само някаква тапа програмка за да ти хвашта хаковете. Сериозно кажете от каде мога да си сваля някой хак "искам самонасочващи [V]" "KAKAROT" ти знаш по дяволите pls. кажи ми накой линк. Моомагайте бе пичове........[V]
Za kvo sa ti xakove we pi4 to s xak ne e iteresno napravo skuka kvo da ti kaga samo lametata polzvat xak
shtoto ne mogat da igraqt ina4e igrai bez xak,kato ponatrupash opit shte stane6 dobar,tva e moq savet
Аз тая игра е играя от 3год. и мисля че съм доста добър. Но ме дразнят някакви дупета дето ползват хакове и се мислят за добри. Но колкото и да си добър нищо не става.Нали е така . И зтова ми трябва хак та да им разпукам тиквите зелени[}] Айде дайте някои линк кво се пайте са.[V]
Отивай в чата на дир-а. На тези твой въпроси тук няма да ти се отговори. Не го ли разбра?
eee sme6ko TAKIVA HAKER4ETA IM 4upa glavite ot head shoots !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LAMEeeeeeee ne ti trqbva hak be ! Raid evalata Cdeath A ) hahaha спун го го го !
винаги ще има по-добри от вас и от мене итн това и е интересното на играта а пък ако искаш хак има няколко file-а .cfg там стават магиите ама ако очакваш да ти кажа как става съжелявам тука всеки си има идеи и си ги пази поне аз така правя ама те ти идват с МНОГО МНОГО МНОГО ИГРА