Излезе 4-а игра от поредицата [] . Някой дръпна ли я ве4е?
Аз ли4но се надявам да е нещо добро.
Излезе 4-а игра от поредицата [] . Някой дръпна ли я ве4е?
Аз ли4но се надявам да е нещо добро.
Mi as e darpam we4e oba4e predi neq ima pusnata druga "Terminator",no mogebi sled dva dena 6te moga da ti kaga kak e igricata i as sam i fen kato gledam razni ne6ta iz neta i mislq 4e shte e dosta dobra no pusnax parvo drugata shtoto e samo na edno cd a princa e na 2cd[][:D][
]
mi oshte ne znam,shtoto q drapnax ot datata ama ne6to e skapana i sega q darpam pak ot www.warez.ru
ste moga da ti kaga do dove4era nadqvam se de ako nqma pak nqkakav problem[^]
кво да ти кажа пална боза е тоя терминатор нещо като ънреала е.
Ят ме е че я свалях двапати тая боза.Сега ще си драпна Принца.Аде като сам готов утере ще ти кажа как е.
абе от де я дърпате бре че нещо не мога да я намеря???Иначе разбрах че била убийствено добра...
Da dobra e naistina ima qka grafika i mnogo efekti ima q v
www.data.bg
www.warez.ru
za drygade ne znam shtoto ne sam tarsil drygade,na 2cd-ta e.
Има я и изглежда добре но... Ебати и системните изисквания. По точно към графичната подсистема:-))) Забравете да я подкарате и с най добрия 4МХ па било то и на 640х480 на най смотаните настройки...
Ne znam za MX440.No pri mene e 1280*1024 na max nastroiki i varvi prxektno.
Аз ще си купувам MX 440 то4но зарад нея. Що да не тръгне?
Щото ти трябва карта, съвместима с минимум directx 8(тоест да потдържа ефектите на 8-цата). МХ-овете не са такива.
-Minimum Configuration:
Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon
8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
Купи си друга карта.
Ех, доброто старо време ...сещам се за Prince Of Persia, дет' се събираше на една от онези дискети. Всичко от там нататък е абсолютна изцепка [:D]
shtoto Mx440 nqma podragka na dx8.1 a na 7.0,kvo da ti kaga imax takava na asus ama slaba rabota,naso4ise po dobre kam radeon9000pro ako namerish po dobre ili 8500 ili GF3 t500.Ili pak neshto po novo no i po skapo estestveno
Е, аз ве4е си я куих. МХ 440 Нямам пари за пове4е. Ще го джйткам при някой френд да му се не види [] [
!] [V]
има един емулатор на ефекти от DX8 за по-стари видеокарти - 3D Analyze, пробвайте да се лъжете с него, белким вземе та тръгне)