Резултати от 1 до 5 от общо 5

AVP 2 demo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

AVP 2 demo

Разочарован съм!Все пак е 2001г и не би трябвало да ни представят графична машина на нивото на CS,дори и под него:дано във пълната версия нещата да изглеждат другояче.

Иначе звуците и интерфейса са прекрасни.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

AVP 2 demo

Grafichnata mashina na AVP 2 ne e losha no inache sama ta igra e strahotna zvuka e prosto razmazvasht osobenno ako ia igraesh noshtno vreme na hubavi koloni s usilvatel..

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

AVP 2 demo

Графичната машина е отвратителна-не се поддържат половината от екстрите на ДХ7,ми играта изглежда по-зле и от Quake!

За звуците вече споменах,само че истината не е в колоните,а в дигитални слушалки,примерно Sony DGR-80P DDS-пробвай и ще видиш за кво точно става въпрос:-)

5. Тук е от
    Oct 2001

AVP 2 demo

ne samo 4e grafi4nata ma6ina ne e svqstna a i iska pove4ko ram. E az imam 64mb,vqrno 4e e malko myni4ko no ... komp. mi e duron650 s Gforce 2mx

6. Тук е от
    Oct 2001

AVP 2 demo

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

Графичната машина е отвратителна-не се поддържат половината от екстрите на ДХ7,ми играта изглежда по-зле и от Quake!

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

Г-н Г. Петров,

За кой Quake говорите, защото визията на Quake 3 е перфектна и досега само една-две игри могат да се конкурират с него...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. DTS,THX,Dolby,BLU RAY,DVD demo
    От granity във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 23-03-12, 15:12
  2. BULTERM-Demo
    От tannoy във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 16-03-07, 22:04
  3. Commandos 3 Demo
    От The_UFO във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 31-08-03, 20:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе