Разочарован съм!Все пак е 2001г и не би трябвало да ни представят графична машина на нивото на CS,дори и под него:дано във пълната версия нещата да изглеждат другояче.
Иначе звуците и интерфейса са прекрасни.
Разочарован съм!Все пак е 2001г и не би трябвало да ни представят графична машина на нивото на CS,дори и под него:дано във пълната версия нещата да изглеждат другояче.
Иначе звуците и интерфейса са прекрасни.
Grafichnata mashina na AVP 2 ne e losha no inache sama ta igra e strahotna zvuka e prosto razmazvasht osobenno ako ia igraesh noshtno vreme na hubavi koloni s usilvatel..
Графичната машина е отвратителна-не се поддържат половината от екстрите на ДХ7,ми играта изглежда по-зле и от Quake!
За звуците вече споменах,само че истината не е в колоните,а в дигитални слушалки,примерно Sony DGR-80P DDS-пробвай и ще видиш за кво точно става въпрос:-)
ne samo 4e grafi4nata ma6ina ne e svqstna a i iska pove4ko ram. E az imam 64mb,vqrno 4e e malko myni4ko no ... komp. mi e duron650 s Gforce 2mx
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Графичната машина е отвратителна-не се поддържат половината от екстрите на ДХ7,ми играта изглежда по-зле и от Quake!
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Г-н Г. Петров,
За кой Quake говорите, защото визията на Quake 3 е перфектна и досега само една-две игри могат да се конкурират с него...