Има го я :-) на Техното. От почти един месец. Ама е бъгав като за световно. Някъде тук бях писал по въпроса ама не си обърнал внимание.Остава да чакаме някакъв патч от Юби-софт щото в момента от три пъти два ме изхвърля. Дори и с 512 рам пак имам проблеми. Ако си от нейде на близо можеш да ми се обадиш да ти го изкопирам.
Ще я намериш в по стари дискове на PC-Mania
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще я намериш в по стари дискове на PC-Mania
<div align="right">оргинално мнение на Play_games</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
цялата ?!?
http://rack5.free.evro.net/free2/dre...MBAT-DEViANCE/
Патча ще излезе след нова година.Иначе разправят бил почти готов.
Аре със здраве:-))
Това нещо наистина е невероятно бъгаво. Хардуерните му изисквания наистина са впечатляващи (веднага се забелязва силния контраст с посочените минимални системи изисквания в описанието). Силно се съмнявам, че на по-малко от 512 Рам ще работи въобще.
Ами на мойта конфигурация когато сум го дал на мах детайли и летиш близко над земята кадрите падат по 20 което е неприемливо за авиосимулатор (мин 30fps)
Иначе играта е яка, като явио маниак имам някои забележки към достоверността. В патча ще ги оправят ама да видим в каква степен. )
Good hunting. Out!!!
Абсолютно верно, играта е много тежка и много изхвърля. Трябва да се оправи с пач.