Резултати от 1 до 4 от общо 4

Х 2 Тне Тhreat

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #1

    Х 2 Тне Тhreat

    За феновете на космическите битки, за феновете на Индустриалните Империи, това е новата игра. Яка графика, СУПЕР, МЕГА, ХИПЕР изисквания към хардуера. Така че който има слаба машина да не си и помисля за нея. Игрицата ме грабна, иам дълбок замисъл, доста мислене има относно това как да си изкараш кинтите за следващият ъпгрейт. Който иска помощ или знае ценни хинтове относно играта да пише.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    60
    #2

    Х 2 Тне Тhreat

    Ето искам помощ:

    Как се минава през мините покрай счупената врата, през която се предполага, че е минал бащата на героя.

    Иначе играта наистина е добра, засега съм си устроил малка търговска флотичка от 3 търговски кораба, които кръстосват Argon-ските системи и търгуват.

    Интересно ми е и как, изобщо може ли, да накарам корабите сами да си ходят да купуват и продават.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #3

    Х 2 Тне Тhreat

    Хsmind, първо мините са разделени на 3 зони, т.е. ти трябват минимум 3 ракети, няма значение какви са те. Като маркираш една мина натискаш бутона L- launch, от взривната вълна ще се взрият околните мини. Но НЕ ВСИЧКИ МИНИ, така че пак търси цели и като намериш мини и тях взриви по същият начин, така с 2-3 ракети очистваш минното поле. После се приближаваш с кораба на около 100 метра от всяка част и излизаш в космоса със SHIFT + E, пак така се и прибираш в кораба. Там има две маркирани части, като се доближиш с костюма си до тях, едната няма да те разпознае, другата ще ти даде инфото.

    Можеш да им задаваш автоматично пазарене и продаване, но само ако вече си купил някаква фабрика. Там в самата фабрика указваш цените на материалите оито ти трябват да са на максимума, а това което произвеждаш на средни цени и така. Всеки кораб му даваш има база-фабриката ти. НАЙ-добре е да минеш туториалите, те са наречени симулации, специално за закопуване на фабрики и т.н. без тези знания не става играта.

    Я да те питам аз един въпрос, на каква резолюция играеш, с колко кадъра и на какви видео настройки, защото аз джиткам на 800х600 само с Bump Maping и ми дава едни мизерни 20-35 кадъра, а съм със АСУС 9560 т.е. 5600 325/600, но съм я клокнал леко на 350/660. И ползваш ли някакъв пач. Да ти кажа аз не съм стигна още много на вътре защото се бях заиграл на ГОТИК 2, но ако пак нещо не ти е ясно питай, което знам ще ти помогна. Аде и приятна игра.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    60
    #4

    Х 2 Тне Тhreat

    Мерси за съвета, никога нямаше да се сетя да използвам ракети... просто не ги обичам и ги използвам само в краен случай.

    Аз играя играта на Duron 1100@1200, Radeon 9000. Нищо не съм патчвал засега. Хич не се сещам сега, в каква резолюция играя, но последно си изключих всички ефекти на графиката за да ми върви малко по-добре. На моменти пада под 10 кадъра със сигурност.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе