-
А бе нещо ме съмнява...
Тия дни започнах да играя CS на cs1.interbgc.com и прочее сървъри, нещо обаче някой хора много точно стрелят, прекалено точно... подозрително точно... ??? Та си мисля, има ли разни джаджши дето с тях празно при стрелбата няма??? Има ли начин да разбера дали някой играе нечестно и има ли начин сървъра да не го пуска?
-
А бе нещо ме съмнява...
Има начин сървъра да не ги пуска, но зависи от администратора ...
От друга страна съм виждал хора, които играят като чиитъри на "чист" сървър.
Въпрос на талант, на позновоне на картата и играта въобще. Тя също си има бъгове, и големите играчи ги използват.
Като пример мога да дам, че има места, да кажем на един от вариантите на "Ацтек", на моста, ако терориста е в далечния ъгъл, а контрата е клекнал в неговата страна в дясно, контрата и терориста на практика не се виждат, но на контрата "му свети", като "погледне" натам и ако стреля става много добра "глава" без на практика двамата да се виждат.
-
А бе нещо ме съмнява...
Мисля че имаше някакъв начин и ти разбререш дали те мамят но как точно ставаше и аз не мога да ти кажа.Самата програма следеше някакъв обикновен параметър като fps или връзката към server-a нещо от сорта беше но за да не приказвам глупости ще спра до тук.