Пробвайте тази flash игра. Не мога да я мина!
  Цял ден мъча една flash игричка, която ми взе здравето. Не мога да я мина. Не съм голям фен на игрите, но това ме зариби тотално. От 29.02.2004 досега са я минали 80500 човека. Ако някой я мине да се похвали.

http://www.datacraft.co.jp/takagism/crimson_room.html

Успех.
  кажи къде си запецнал да ти пусна ПМ :)
  Събрах 3 ключа, 2 пръстена, кабел, батерия, видео касета, празна кутия за CD и една бележка и червената кутия. Каквото можах поставих по местата им.

Не ми пускай още PM - да се помъча и вкъщи пък утре ще видим.

Ами какво трябва да стане накрая ?
  да излезеш от стаята... :) и тогава ще ти се зареди страница да се запишеш и оставиш коментар... :)
  Мамка му , стигнах до 1 идеот дето танцува и ми сочи някакво кръстче и толкоз :(
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Събрах 3 ключа, 2 пръстена, кабел, батерия, видео касета, празна кутия за CD и една бележка и червената кутия. Каквото можах поставих по местата им.

<div align="right">Originally posted by nommo*-*17/03/2004*:* 17:32:15</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Баси... От един час я мъча пущината и съм точно на това дередже...
  А би ли споделил как вземаш втория пръстен?
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Събрах 3 ключа, 2 пръстена, кабел, батерия, видео касета, празна кутия за CD и една бележка и червената кутия. Каквото можах поставих по местата им.

<div align="right">Originally posted by nommo*-*17/03/2004*:* 17:32:15</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Баси... От един час я мъча пущината и съм точно на това дередже...

<div align="right">Originally posted by Raid*-*17/03/2004*:* 19:45:59</div id="right">

къде е батерията ?
  Изчакай филмчето да свърши и след това click-ни там, където е сочил танцьорът. Отваря се един сейф. Кода го има на листчето.
  Е как стигнахте до там???

Нещо зациклихме здраво ...

и аз като другите намерих почти всичко, само последния предмет не мога да го намеря  :(

помагайте плс :)
  Уф... Докато го намеря тоя stick ми се отели вола. Баси пиксел хънтинга беше.
  Уф, минах я. Снощи до 3 я мъчих пущината.