Ако съм пропуснал някоя марка - пишете
Ауди
Астон Мартин
Алфа Ромео
Бентли
БМВ
Волво
Волга
Дачия
Доган
Застава
Инфинити
Киа
Крайслер
Ланчиа
Лада
Ламборгини
Лексус
Мазерати
Мерседес
Москвич
Мини
Нисан
Опел
Пежо
Порше
Понтиак
Полонез
Рено
Роувър
Сеат
Сион
Ситроен
Сузуки
Субару
Тойота
Трабант
Форд
Ферари
Фолксваген
Фиат
Хонда
Хюндай
Шевролет
Шкода
Вартбург
Дайхатсу
Деу
Гриит Уол
Мазда
Митсубиши
Сааб
Ягуар
Great Wall - http://www.greatwall.bg/
Daewoo също може да ги включиш ,въпреки че вече се водят Шевроле още доста от тях са в движение.
Дайхатсу и СААБ също.
Аз гласувах ама искам да бъда притежател само на 1 модел "Астон Мартин", само че докато имам "здрав разум" , не мога да си оправдая покупката на кола за 1/2 милион лева ей така само за престиж и/или да я карам на газ ( това последното го казвам с оглед на няколко BMW X5 с газ ) .
Ягуар ,Мицубиши пък гледам и Воксхол /то си е Опел ама.../ се срещат .Екзотики като Пагани и Спайкър май няма нужда да ги пишеш /то и Бентли-та едва ли има из форума /.
п.п. Като има Трабант трябва и Вартбург да сложиш .
Засега няма такава възможност. Може да гласуваш за три различни марки но не и два пъти за една и съща.
Помолих КрИс да потърси някакви ъпдейти с допълнения.
Учудвам се, че 0 форумци карат Great Wall. Прави ми впечатление, че все повече ги виждам по улиците. Аз лично, при избора на следваща кола бих подкрепил българското!
Подкрепяш българска сглобка на незнаен китаец, пред утвърдени марки ?
Вартбург - "Пърдящия Ханс"Първоначално публикувано от hristoslav2
//сега виждам, че е включен, но не по азбучен ред
подкрепям българските автмобили на български инженери и мисля, че повече хора трябва да го направят. Вярно, има време да се доказват, но това не означава, че трябва да сме скептично настроени.
С голяма гордост искам да се похваля, че си подарих Пежото миналата година и в момента се чувствам прекрасно като нямам личен автомобил.