< 30 %
31 - 50 %
51- 70 %
> 71 %
25 години доказателства...всички бои се изредиха и независимо от цвета дреха с която се облякоха отдолу бяха еднакво сиви....какво по-голямо ти трябва? И какво означава да ги познаваш? Да си ял и пил на една маса? Да са ти правили услуги или ти на тях....не ми трябва да ги познавам нито колко деца извънбрачни имат нито с коя си лягат и къде стават. Ако можеш нещо го правиш и така се доказваш...ако не можеш се оправдаваш, като последния. Нали затова го изхвърлихме,негово правителство, негов парламент и 4 години тоз ми виновен онзи ми виновен.
А ако хипотетично по някакви незнайни пътища взема че стана или ме направят кандидат - наречи ме боклук с най-голямото Б, защото само боклук може да иска да работи с другите боклуци....то е равнозначно на това нормален да се натискаш да влезеш в лудницата за да промениш 240-те луди вътре...ще бъдеш премерен, оценен и победен - като в оня филм "като рицарите"...
Този пост е редактиран от Tommorow; 01-05-13 в 20:27.
единственият начин да си мръдна задника за да гласувам за някой от тия е някой да кихне.
вотнал съм за ъндър 30
М-да, каквито сме ние, такива са ни и депутатите. И след още 25 години пак ще си чешим клавиатурите по същите разсъждения, а именно, що не можем да се оправим.
А на 26 март , лето господне 2017 ?